Nazdárek. Náš Lišák má takovou zvláštní říji.. Přinesla jsem si ho domů asi 2 týdny po vánocích jako nalezence. (Který byl ale už 3 týdny u jednoho známého v azylu.) Myslím že ho zmátlo to že předtím žil venku v zimě a najdenou se dostal do tepla. Takže začal říjit, snažil se mě tahat pod postel, značkoval a sestoupla mu jedna kulka. Jenomže potom jsem s ním ještě v zimě jela k veterináři. Jeli jsme autobusem takže byl nějakou dobu i na té zimě. Přestal říjit na skoro 2 a půl měsice. Před týdnem když se oteplilo mu zase říje začala. Teď se mi snaží i znásilnit freťulku ale je to takový malý ucho a Terinka je skoro stejně velká jako on takže to po chvíli boje vzdá.
Ale druhá kulka mu pořád nezačala sestupovat... Mám strach aby vůbec sestoupila a nemuseli jsme ji nechat vyoperovat.. Máte s tím nějaké zkušenosti? Jak dlouho mám počkat než bude jisté že už nesestoupí? Nechci do něj nechat řezat jen tak pro nic za nic..
U té první jsem ani nepostřehla že mu něco roste jak to bylo rychlý. Ale tam kde by měla být druhá je jenom takový "kopeček".