Potřebuji poradit. Mám doma pár dní freťulku. Je stara 2,5 měsíce. Všude se dočtu, že v krmení jsou granule základ a ostatní jsou jen dobrůtky po troškách. Paní od které ji mám ji krmila Askinou a syrovým masem (to jsem se dozveděla až později). Já měla nakoupené původně Propesko granule pro kočky. Těch se ani nedotkla a tak jsem z toho byla špatná (když tu ostatní píší, jak se jejich mláďata futrují a také, že musí jíst aby neměly vředy a musí pít aby nebyly dehydratované) a dávala jí alespoň kousky melouna, okurky a občas to syrové maso. To vše opravdu futrovala, ale granule nic. Po třech dnech mi přišli objednané granule pro fretky Bosh Ferret Baby, tak konečně jsem jí je nasypala a ona si vzala (co jsem spozorovala) možná tak jednu. Mamka mi tvrdí, že jí nesmím rozmazlovat, a že když hlad bude mít, tak to sní, ale přeci, znáte to. Chcete pro ně to nejlepší. Nechce se mi ale už kupovat další druh granulí (Askina) když toho teď mám doma tolik a také se jim nemají střídat. Mám pro ní i různé pamlsky pro fretky - jako granule ale to si taky nevezme. Tak ji ani nemůžu nic moc učit za odměny. Také mi přijde že nepije tolik, kolik by mohla. Z napáječky (konec má kovovou kuličku) si párkrát za den lízne a to je vše (na stupnici nevidím úbytky) a občas se napije z misky kterou má mimo klec když pobíhá po pokoji.