Ahojky, zdravim všechny fretkaře
Mám takovej problém s naší Nessčou, už si s ní neví rady ani náš vet, popravdě to není tak úplně odborník na fretky. Já to tady popíšu celý, páč nevim jesli ty naše trable nesouvisej s něči úplně jinym než si myslim já. Nessča je jedna z těch nechtěných, takže nevíme jak je stará, než sme si jí před rokem přivezli dostávala psí a kočičí konzarvy a jednu stoličku vzadu má úplně šedočernou. Na kastraci byla loni v létě, vzal jí jen vaječníky
, na jednom z nich byla cysta (rozbor sme ale bohužel nedělali), zvládla to skvěle. Pak přelínala a zůstala jí holá špička ocásku, no špička, spíš ho má holej tak od půlky. A teď to hlavní, ona se pořád cpe, vůbec si nehraje, jenom se projde po bytě pomazlí se a de se najíst a spát. Nic jinýho jí nezajímá. Vypadá jak ty chudinky africký děti, žebra se daj počítat, ale bříško má hrozně velký. Už jí dělá i problém vyskočit do klece. Vet dělal testy moče, krve a rtg. Všechno OK. Jen u té krve, prej to podle toho nejde poznat, takže stoprocentně nemůže nic potvrdit ani vyvrátit
. Takže potřebuju poradit veta, kterej s tim má zkušenost, bo na kontě COKDYBYBYLONĚCOSFRETKAMA mam poslední 3tisíce a nechci je vyhodit oknem aby mi pak řekli, že jim to stejně nic neříká. Já uvažuju o Jablonci, tam sou od boži snad vycvičený. No a kdyby vás něco napadlo, jak co jí tak asi trápí, budu vděčná.