Narodil jsem se 10. 7. 2009, takže svět teprve poznávám. Když jsem byl úplné miminko, bydlel jsem na seně v králíkárně. Jednoho dne si pro mne přijela taková velká cizí slečna s cizím pánem. Slyšel jsem, jak mé bývalé paničce říká, že byly domluveny na samičce šampaňské, ale já jsem kluk a tchoř k tomu. Pak jsem jen cítil, jak se otevírá ta krabička ve které jsem byl podle množství čůránek a hovínek pěkně dlouho. Ani vodu a papání jsem tam neměl, ale to je jedno, konec stěžování si.
Vytáhla mne ruka té slečny. Slyšel jsem, jak jí pán říká "ale vždyť jsi chtěla holčičku". No, samozřějmě, hned jsem jí kousnul, jako aby věděla s kým má tu čest a abychom si vše vyjasnili hned na začátku. Pak jsem ale slyšel "podívej se jak je zlatej"
. Divím se, protože jsem byl celý mokrý od čůránek
. Nicméně jsem již putoval do takového zapínacího pelíšku s nějakým super měkkým hadrem, do kterého se dalo parádně schovat. Ještě jsem slyšel, jak se ta cizí slečna vyptává co jsem dostával k papání, jestli jsem očkovaný a tak. Koukla se mi do kožíšku, jestli nemám svrab (ha, neměl jsem), do očíček a do oušek. No, pak nasedla do auta a už jsme jeli. Velmi rychle jsme ale zastavili u benzínky, kde jsem konečně dostal bumbání. Teda žízeň jsem měl pořádnou. Pán proti mne ze začátku něco namítal, slečna říkala: "viděl jsi, v čem byl? Já si ho musela vzít" Tak jsem si řekl, že jí budu mít rád, ale pána se mi podařilo kousnout tak, že mu tekla krev. Vtipné to ale přišlo jenom mně. Vytahali mne za kožíšek a syčeli na mne pořádně, jen co je pravda... Jenže já je měl na háku. Zívnutím jsem jim dal najevo, jak moc je mi to jejich syčení nepříjemné.Skončil jsem opět v tašce a jeli jsme celkem dlouho domů. Po cestě jsme měli nekolik přestávek, kdy mně slečna hladila, hrála si se mnou a dostával jsem masíčko a vodičku.
Když jsme dorazili k nim domů, zabydlel jsem se v kleci, která teda byla obrovská a plná překvapení. Hodinu jsem ji zkoumal. Pak jsem si došel na záchůdek z čehož měla slečna nesmírnou radost. Nechápu to, však to snad dělá každej, no ne?
Potom mne seznámila se psy. I když maj tak o 40 kilo víc než já, byli na mně hodní a něžní. Ale já jsem se jim taky snažil ukázat, že nejsem nějaká neškodná myš, tak jsem toho jednoho kousnul do pysku a zůstal mu tam viset. Když nad tím teď přemýšlím, můžu být rád, že mne nespolkl jako malinu, naopak mne má jako malé štěně.
No nic, ještě než skončím, chtěl jsem napsat, jak se vlastně jmenuji. Jméno jsem neměl. Panička byla připravená na holčičku, chtěla jí říkat Salome. Mně zkoušela říkat Samueli, Side a ještě nějak. Pak ale přišly tety na "čumandu" a panička jim říkala, že prý mám barvu tchoří a že jsem bandita či co. Předvedl jsem jim, jaká umím být demoliční četa a dostal jsem jméno Al Capone. Teda jako nechápu proč