Kája (narozen cca
březen 2007 )- Vždy se mi tito tvorečkové líbili a fascinovali ,,, Mám kamarádku ve zverimexu a z ničeho nic se mi
25.09.2007 ozvala ať se stavím že má pro mě překvápko
věděla že o fretce sním už dlouho ,,došel jsem a dala mi do ruky Fretku koukal jsem jak Puk
pak se mě zeptala jestli ji chci
Byla krásná řekl jsem že ano, ale musím první zajistit prostředí pro ni a ona že ji vezme na chvilku ke svojí samičce a mezi tim se zařídím ,, dal jsem jí Jméno Sára
no a nakonec se mi z půlroční samičky vyklubal Půlroční Kastrovaný sameček
vážně to nikdo nepoznal
,, Tak a je z ní Tedy Sameček Kája - mám ho od září 2007 ( tehdy mu bylo CCA půl roku ,,takže narozen byl asi někdy v březnu 2007 ) , byl poloviční velikosti než je teď a takový vyhublík Maličký
zlehka zkoušel co si ke mně smí dovolit a pokusoval do prstů na Noze,ale narazil a už ví že nesmí,,hodně se mi za tu dobu zklidnil ale pořád je to živé moc aktivní kvítko co nedá žádné skulince a Lumpárně pokoj..
Matýsek (narozen
08.05.2005 )- Asi po pěti měsících suprových zážitků s Kájou, mi
16.03. 2008 Opět ta kamarádka volala se stejným problémem
,že ji paní donesla 3. letého Matýska , páč její dcera porodila prcka ,že prý by se o něj nemohli postarat, tak ať ho někomu dá ,
, Když jsem na něj kouk a v hlavě jsem si vybavil mého prvního Freťáka (Káju) jež byl doma ! No úděsný pohled ,
,,byl strašně maličký a vyhubloučký a má tři roky??
Vzal jsem si ho, hrozně zapáchal, což jsem u Káji,popravdě, ještě nezažil ,a od té doby co mám Matýska doma ,tak se ten zápach už taky neobjevil
. Ale každopadně jsem ho vzal do náručí a hned jsem se do něj zamiloval, byl úžasný ,,je to suprový mazlík, sám si vyleze na krk a tulí se ,což Kája nedělá je to ještě miminko ,co je strašně zvědavé a neposedné , prostě byl to super zážitek ,,
Seznáméní - Vzal jsem si Matýska teda ke Kájovi Domů a nebyl vůbec žádný problém, oba se vzájemně krásně přivítali
a teď jeden bez druhého ani ránu .
Byl jsem moc mile potěšen . Kája není sám ,má teď staršího Brášku a já dalšího Mazlíka...
Když jsem ho dostal byl celý hodně sytě žlutý, myslel jsem, že je to nějaká jiná odruda barvy ,tak mě to teď udivuje ,je teď uplně bílý , pač u Káji to nebylo ,
,Teď jsou oba stříbrní a krom velikosti ,téměř žadný rozdíl. Vypadají na tom jednom vodítku, když jsme na procházce úžasně . Káju mám asi 8 měsíců a Matýska asi třetí , u obou se moc zvedla nálada, co jsou spolu furt vyvádějí blbosti , kutí jak si se mnou hrát a mě to teď dělá velkou radost, že jsou oba tak hraví a tak spokojení ,
Jsem Za ně za Oba moc Rád a hlavně jsem za ně moc vděčný .
Kdo to neokusí,prostě neví :mrgreen: Jejich společné koupání ,společné hrátky a šarvátky. A když k vám po tom co se vzájemně unaví ,dojdou lehnou si na vás a vy snima koukate na telku a mazlíte se
No je to něco moc krásného !!!!!§