Elle:
Tak už mám novýho kamaráda Timona, jsme spolu ve velký kleci, zatím, protože páníček nám ještě nedostavil náš obrovskej hotel se spoustou prolézaček...už se na barák moc těšíme
S paničkou se teď poslední dobou víc mazlim a ta si to nemůže vynachválit. Chodíme pořád na procházky, ale Tima brát s sebou ještě nemůžeme, prý je ještě malej.
Už aby vyrostl...samotnou mě blbnout tolik nebaví.
Aspoň že doma si můžu hrát s paničkou s páníčkem a teď už můžu "řezat" i tlustýho prcka.Má teď chudák dietu, protože se o něj špatně starali a to buřt. To já dbám o štíhlou linii a teď i o tu jeho
protože sám by se přeci neuhlídal. Akorát mě občas štve tím, jak mi leze do mý houpačky ve který se tak krásně spinká...já mu přece do tý jeho taky nelezu.
Taky mi je docela líto paničky. Já už vím, co si smím dovolit a tak koušu jen zlehka, aby se neřeklo, ale Timon...
Chudák panička má od něj úplně rozkousaný packy až do krve. Pořád se jí bojí a je dost agresivní, pořád jen panicky vřeští a nemůžu mu vysvětlit, že panička je hodná a neublíží nám.
Mno, to jsou asi všechny moje novinky, tak se ozvu, až budem mít náš hotel a řeknu paničce, ať sem dá fotky našeho baráku a nový fotky mě a Timona. Mějte se zatím krásně, vaše Elle....
Timon:
Ahoj, já jsem Timon. Bydlel jsem u předchozího majitele ve smradlavý tmavý králíkárně s mamkou a dvěma ségrama. Měl jsem v kůži nějaký strupy, ale díky tomu, že mě nová panička vzala k veterináři, je mam pryč(akorát to očkování si mohli odpustit).
Vlastně se dá říct, že mě odtamtud zachránila. Jsem jí opravdu vděčnej, ale pořád se strašně bojím, tak proto asi tak hodně koušu. Jsem prostě ďáblík
S Elle si rozumíme skvěle, blbnem spolu, chytáme radostný záchvaty, perem se a všude řádíme. Akorát nevim, proč panička nadává, že do koberce se nedrápe, snad mi to Elle vysvětlí.Jsem teď na dietě, musím uznat, že nejhubenější nejsem, akorát závidím Elle její žrádýlko...
Těším se na to až vyrostu a budu moct chodit s paničkou a s Elle ven, slyšel jsem, že venku je to super...
Taky jsem pyšný na svoje zbarvení, jsem pěkně stříbrnej a mám bílý ponožtičky, tak se těšim ven, až si je pěkně umažu...
Dám vám pak vědět, jak to s procházkou dopadlo,chcete?
...váš Timon....