ako som davala na net inzeraty ze sa statil Rexik napisal mi jeden pan z Rk ze ma doma 2 a pol roka stareho fretaka ze ho chce darovat dajakemu skusenejsiemu chovatelovi
ja este otrasena zo strati rexika najprv napisala ze asi nie... ale potom ked som sa tak zamyslela, chcela som uplne mladeho fretacika farby bud Champage alebo ciernooku bielu ale asi najviac sa mi pacil farby sillvermit
potom mi napisal ze on nema na neho cas a ze ak si ho niekto nezobere tak ze ho da bud do utulku alebo utratit
tak som sa definitivne rozhodla ze si ho zoberem bola som tam a trosku vyhukane
som kukakala na neho preco nema podsadu kremovu ale bielu
ako som ho priniesla a ukazala samiciam tie sa o neho okamzite zacali zaujimat no on o ne este viac
myslela som ze samice ho nebudu chciet zobrat medzi seba ale akonahle som ho polozila do klietky tak sa k nemu pchali oblizovali ho ... Tarju chytil za krk iba raz aj to ho potom zacala Redbull hryst. fretak je strasne mali a samice strasne velke takze bedzi nimi nie je nijaky velky rozdiel
chudak fretak ked sa do neho pustia obe sili su vyrovnane
trochu sa bojim o jeho zuby oproty mojim babam ich ma vyrazne akoby spinavejsie ked ho pojdeme dat ockovat veterinar sa mu na ne pozrie
po bokoch hlavy ma troch mazu ale par krat ho okupem a bude z neho fesak
Dufam ze Rexik to nebere ako zradu odomna aj od báb ze sme si takto rychlo zohnali noveho
a mozno ok sa niekde tula zaciti ho a bude novacika chcet dobit a domlatit coby Rexik urcite vyyhral ...
no musim mu vymisliet meno v ockovacom preukaze mal Drobec (fretakov drobcov je hodne)
ked uz mam Tarju a Redbull musim vymisliet nieco zaujimave mozno ho nazvem Nemo ....