Tak jsem tu opět s novinkama
freťule si na sebe celkem slušně zvykají.Už je pouštím společně,což je teda paráda
Mia se teda parkrát po Cherie ještě ožene,ale už si z toho nedělám hlavu...ani se jí nedivím..Cherie je její druhej ocásek,kam se Mia hne,tam musí být Cherie taky
a Mia se holt nechce nechat omezovat
takže jsem fakt moc ráda,že holky takhle pokročili
ve volieře jsou teda zatím ještě odděleně..dát je dohromady ještě nemám odvahu
A hlavně...Cherie papká zatím ještě masíčko takže když by byly spolu,tak by jí to Mia všechno sežrala a na svoje granulky by se vyprdla
Samozřejmě maso taky dostává,ale ne jako hlavní chod,spíš jako mlsku
Jinak u nás proběhlo koupání
Mia šla první na řadu,koupání už má několikrát za sebou a asi tomu nikdy nepřijde na chuť
vůbec se jí to nelíbí,snaží se mi utíkat,ale holt jednou za měsíc to musí vytrpět
takže po koupeli se mnou celý den nemluvila
njn..pro krásu se musí trpět,když by se mi nedostala do květináče co mám na balkoně,tak by se koupání úspěšně vyhnula
Cherinka tak to je boreček
myslím,že to bylo její první koupání a takhle spokojenou freťulku jsem neviděla..cachtala se ve vodě a pak mi ukázala,že i takovej prcek už dokáže pár tempíček
ze šamponování už teda nebyla tak odvařená a sušení to už se jí vůbec nelíbilo
njn...úspěšně mi totiž očůrala dveře od bytu a to takovým způsobem,že jsem nevěděla jestli se mám smát a nebo jí okřiknout
zadníma nožkama se úspěšně opřela o koženkové polstrování,takže měla prdelku opřenou o dveře a parádně si počůrala bříško
Můžu říct,že od té doby co máme dvě freťulky,tak jsem se ještě nestačila nudit
a to je co říct,dřív jsem se nudívala dost často a teď na to není nějak časík
Když přijdu z práce tak vidím jak obě divošky visí na pletivu a čekají až je panička milostivě pustí z jejich brlohů,běda když si náhodou potřebuju odskočit,nebo uklidit nákup,to je hned kraválu...musí mi samozřejmě naznačit,že jsou přece tadýýý
a že už čekají
tak co mi to tak dlouho trvá
když je vypustím,tak se mi bytem prožene torpédo a hned těsně v závěsu druhé
no mazec..a co teprve když něco stojí v cestě..to je potom řečí
Jejej...asi se dám na psaní
to je zase román