Tak jsem tu z5, abych se s Vámi podělila o mé první tři měsíce života
Dnes to bude trochu zaujaté, budu se zde věnovat svým hračkám.
Začít bych asi měla od těch oblíbených- paničky a páníčka- s těma je totiž největší sranda. Když jsem ještě měla mléčné zoubky, tak jim vbec nevadilo, že je lovím, koušu do rukou a všedu jinde. Panička má totiž celkem malé prstíky a ty se tak skvěle koušou
Na druhou stranu s páníčkem to taky není k zahození- nejraději mu lezu do trička a "pečuju mu o srst" přičemž ho nezapomenu párkrát pěkně kouknout, což se mu teda moc nelíbí. Navíc páníček si z výletu přivezl novinku- říká tomu čikiprův (prej se to píše jinak, říká panička, ale co já vím jak?), a teda jako mají být odolné vůči mě. Zkoušela jsem to hodněkrát a asi to vážně funguje, protože najednou mu už nevadí, že ho koušu do noh a ještě se u toho směje (a pak, že já jsem satánek
). S paničkou je větší sranda, ta nosí dlouhé rukávy a ty se tak dobře koušou a navíc když ji kousnu do ruky, udělám ten pohled jako že já nic (prostě jsem se netrefila do rukávu, ne?) a ona mi to hned sežere
, no není to ráj?
Když už ty dvojnožce přestalo bavit, jak do nich neustále koušu, pořídili mi "kamarádku" ponožku vycpanou. To je do teď moje nejlepší kamarádka i přesto, že jí dávám dost zabrat. Ale zase se mnou je všude, spí se mnou v domečku i pod topením, jsme nerozlučná dvojka (teda do doby, než neprojdu někudy, kam se ona nevejde- asi by měla zhubnout
)
Další mojí oblíbenou hračkou jsou balonky s rolničkou, nejvíc když lítají rourou (mám ji stočenou pod konferenčním stolkem) tak, že vylítnou druhou stranou. Dáváme si soutěž, kdo bude rychlejší a já zatím vedu, balonek nemá šanci.
Taky nesmím zapomenout na vysavač, tak roura mě vážně fascinuje a pohled na točící se bordel v nádobce je taky celkem srandoví, pak je tu páníčkův stůl a hlavně jeho pořadače na papíry, to je výzva
. Pak je tu ještě taková ta velké bílá věc co se v dvounožci stříkají vodou, prej vana nebo tak nějak, ta mě taky baví a to hlavně ojídání sprchy. No a tokových věcí je tu kupa- křesla, postele, knihovnička (žádná kniha to nepřežije), lednice, skříně...
Když do mé blízkosti dají dvojnožci nějaký batoh, tak ho samozřejmě celý prolezu a taky nezapomenu prozkoumat obal- a to neuhodnete, co jsem našla na paniččině staném batohu- plyš. medvídka. Takovou konkurenci nesnesu, musel pryč...
... takže teď spí se mnou ve vile, ale lehké to nemá, kdykoliv mám pocit, že jsem odstrkovaná, tak ho vezmu a přímo před paničkou ho začnu cupovat. Jenže jí se to asi líbí nebo co, protože minule mi přinesla další plyšáky- ovečku (té taky dávám zabrat, ale ještě žije), kuře (to si nechávám v záloze) a lva(ten mi hlídá vchod do vily). Každý z nich má svou funkci. Nejlepší je, když je můžu pěkně roztahat po celém bytě na přesně strategická místa tak, aby se o ně dvounožci přerazili hned, jak vejdou do dveří
.
Teda to psaní mě tak inspirovalo, že jsem si vzpoměla, že jsou zase všichni plyšmeni nalezlý u mě ve vile a je čas, abych je strategicky rozmístila, za chvíli se vrátí páníček
Tak zas příště
Kvok, kvok Chiquitta
A pokud se chcete pokochat fotkama, panička je prý dala sem:
http://zuzankaf.rajce.idnes.cz/Chiquita/