Fórum fretka.kom.cz

Fórum fretky.cz

Fórum pro chovatele fretek - spuštěno 27.12.2007

Nové české Sdružení chovatelů fretek www.schf.cz.

Právě je 21.Lis.2024 - 17:07
Registrovat | Pravidla | FAQ

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 80 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: nový domeček
OdeslatNapsal: 27.Dub.2011 - 12:51 
 E-mail  Profil

Jarní vesele barvicky :-) nas Ferďoš ma barvu modro-bilou. Modra je na spani v lete, je to z bavlny a bila je na spani v zime, je to teply material, neco jako fleece.

OdeslatNapsal: 27.Dub.2011 - 12:59 
 E-mail   Moje galerie  Profil

Jj ta zelinkavá je super. Akorát mi nedošlo, že žirafy mají hlavy :-D a tudíž to vypadá blbě když se na ten pelíšek nevejde celá a ta hlava jí pak chybí :-D nebo když jste trdlo jako já a na jednu stěnu toho domku se mi podařilo dát tu látku vzhůru nohama...takže žirafa stojí na hlavě :-D

OdeslatNapsal: 27.Dub.2011 - 14:50 
 E-mail   Moje galerie  Zobrazit autorovy stránky  Profil

Krásný i bez hlav :wink: . Tohle já bych nezvládla a všechny ušitý pelechy v ruce mi Bae v období žravosti sežrala :lol: Takže teď máme jen kupovaný

OdeslatNapsal: 27.Dub.2011 - 15:08 
 E-mail   Moje galerie  Profil

Hehe díky :) já taky nejsem žádná švadlena. Zkouším šít na strojí teprve pár měsíců...chce to jen trénink a trochu trpělivosti....každej pokus je pak lepší a lepší :)
Mě Matty pelechy naštěstí nežere..zatim zničil jen jeden kupovanej molitanovej pelech...hrabal v něm zuřivě tak dlouho dokud se nedostal na ten molitan. O což se pokouší i v tom domečku, co jsem mu ušila...takže nakonec jsem mu ho z klece radši sebrala kdyby mu náhodou ruplo v bedně a chtěl ten molitan žrát :-D
Jinak občas pelíšky taky kupuju a pak je mám jako mustr a zkouším podle toho šít vlastní :-D

Kdyby měl někdo zájem tak tady je pěkný návod na šití domku http://mojedilo.ireceptar.cz/navody/pel ... zlicky/vse
Tvar a velikost si můžete vymyslet vlastní podle potřeb :)

Hodně zdaru! :)

OdeslatNapsal: 27.Dub.2011 - 21:07 
 E-mail  Profil

Budem fretakovi delat novou volierku, tak dostane do volierky novy domecek, takze ja urcite uvedeny odkaz vyuziji :D Na klokance neni nic tezkeho, prostudovala jsem si ji v obchode a uz tusim, jak na ni :cheesy: mamka sije, tak kdyztak zajdem na radu :-)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 80 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6