Nemocnou fretku bych neockovala - to jsem tu ani nenapsala
ja bych ji ockovala po delsi dobe a ne hned pote co se uzdravi, ze
Stejne tak bych NIKDY neokovala fretku co ke me prisla hned druhy den (jini to jsou schopni udelat, prestoze tu pisou o tom jak neockovat, ci jak je to rizikova a sami jsou schopni udelat i neco takoveho) Zmena prostredi je stres a ten stres se podepise i na ockovani, proto je zaklad pockat tyden, nez se naockuje, ze
(to jen trochu odbocim)
Petule: pokud ve tvem mozecku vznikne jakasi myslenka o nejake "dohode" pak to dohoda neni, kdyz o ni nevi druha protistrana, ale neva
A je mi celkem jedno komu duverujes a kde beres to info - jen rikam, ze nedoporucovat tady ockovani je chyba a to ty delas, protoze vubec nepises info k tomu PROC neockovad Belcu (ackoli ja to vim, ale prectou si to tady nekteri co nevedi a chytnou se toho
)
Nikdy jsem neslysela o snizeni vakcinacniho schema od kvalitniho veta. Kamaradka ma fretku po ECE a stejne dostala ockovani. Proste nekteri se tu snazili o to, aby se mladata prodavala uz ockovana a ty to tady behem par dnu boris, jako domecek z karet (a tim nekteri nemyslim me, aby sis nehledala neco mezi radky)
Budu se plest do vseho co se mi nelibi, kort, kdyz je to forum, kde je to psano. A stresovani lidi (ktere mimochodem strasne vadilo i kdyz jsem to udelala ja) mi leze krkem, kdyz mi pak nesledne mraky lidi pise, ze jesli neco opravdu neprovedli svym fretkam.
Nastesti jsou jeste inteligentni lide a zavolaji poradnemu vetovi pro odbornou radu
Tot vse co k tomu mam a dal opravdu nehodlam kazit Wiltovi denicek..