Citace:
Tak,to ste tu vsetci museli delat rozbrly?Nestacilo to napisat ako slecna predomnou? Vsak sa len pytala na samceka a vy ste sa do nej pustili.Som sklamana ludmi a odpovedami,ona este nic neurobila a vy ste ju odsudili!!!
Mali by ste si vyliat zlost na niekom inom.A trochu sa aj zamysliet.Tiez som sa tu raz na nieco pytala,mala som zlu skusenost a dobre ze ma nezozrali.Viem,ze ste skuseni a mate toho vela za sebou,ale nezabudajte,ze su aj ine skusenosti,ktore este nepoznate!!!!
reana ,nehovorím ,že súhlasím úplne so všetkým ,čo sa tu napísalo ...každý má právo na svoj názor ,ale nie som si istá ,či by si mala nadávať len "starým"užívateľom fóra . Keď si tak čítam príspevky od začiatku vlákna ,tak offine nebola dvakrát slušná a akonáhle sa jej nejaká odpoveď nepáčila ,hneď "štekala ",čo mi nepripadá moc dospelé . Dospelý zrelý človek nereaguje na každý nesúhlas podráždene . A preto si myslím ,že sa jej snažili ostatní čo najviac vymluvit krytie samičky ,nakoľko je to záležitosť ,ktorá si vyžaduje práve toho zodpovedného vyzretého človeka.
offine ,keby si si sama po sebe prečítala príspevky a pozrela sa na ne nenaštvaná ,tak musíš sama uznať ,že tvoje reakcie sú zbytočne prehnané . Skús si to ešte premyslieť s chladnou hlavou a čo to si o tom prečítať a nechať si poradiť .
Vieš, ja napríklad som staršia ako veľa ľudí z fóra ,ale dokážem si priznať ,že nemám také skúsenosti s chovom fretiek ako oni a tak si nechám poradiť ...a neutočím hneď na nich ,že" zo mňa robia debila" (tak ako si to napísala ty ),alebo sa navážať do váhy freťáčka , alebo čistoty fretiek skúsenej chovateľky .Tiež by som mohla na nich štekať ,že som staršia ,tak čo sa tu vymúdrujú a pod.,lenže ja uznávam ,že ešte stále toho o chove fretiek neviem toľko ako podaktorí tu ( mimochodom chovám fretky 3 roky ,ale sú ľudia ,ktorí ich chovajú 10-15 rokov).