čiko napsal:
Nevím, jestli jsem o tom už nezmiňovala, ale koupila jsem Čikovi kus předního hovězího a on to syčák jen očuchá a jde od toho. Granulky a konzervu baští bez problému a syrové hovězí maso jen očichal a šel od něj. To je nějaká šelma? Taky jsem mu zkoušela nabídnout kousek z "krabí tyčinky" - jen na ochutnání, vím, že to obsahuje sůl - no a rybina mu zjevně taky nevoní. Dál jsem mu koupila takové kočičí pusinky na čištění zoubků - to mu taky nevoní. Fakt nevím, čím mu to zpestřit, když mu ani maso nevoní. Zeleninku taky moc nechce a jablíčko na něj bylo příliš kyselé. Ještě tak ochutná žloutek. Jó, po čem by se utloukl je všechno, co je pro něj nevhodné. Nedávno mi ukradl z baťohu rohlík k sváče a hned se do něj pustil, jako by to bylo bůh ví co. A taky mlíčko ho láká.
Jinak s váhou jsme na tom stále stejně - 1,9 kg.
))
No jo, pokud na to neni od mala zvykly, tak holt to proste nebude chtit - selma neselma.. Proste bud to dostaval a pak sni snad vse a nebo ne.
1,9 je krasna vaha
to je v pohode..
Pokud nechce maso, nedelala bych z toho problem, nechce, nechce
Zkusila bych jako dobroty sladke ovoce, pastu, vitaminove bonbony pro kocky a pod. Pokud to ale nechce svet se nezbori
Mliko pozor, pouze kocici (Gimpet a pod) - ne kravske