Beruška... napsal:
terez napsal:
Ahoj,
chtěla bych znát váš názor..
Dneska jsem u Špulipouška našla ve voliéře dost nazvraceno. Nikdy předtím (mám ho více než dva roky) to neudělal. Divné je, že ráno byl úplně v pořádku, běhali jsme a hráli si. Když jsem se vrátila asi po 3hodinách a měl všude nazvraceno, byl opět úplně v pořádku, mazlil se a hrál si. Nechci ho zbytečně tahat k veterináři, ale také nechci nic podcenit. Zvratky byly dost tuhé s velkými zbytky granulek. Nevím, z čeho by to mohl mít, dostal jen to, co papká vždycky a nemocně ani teď nevypadá. Setkali ste se s tím už??
děkuji za rady
Me se to taky vcera stalo, bylo to takove tuhe a zvracel chvilku po tom, co jsem mu dala granule. Od jiste doby co jsem mu dala konzervu s tunakem pro kocky, je to asi 4 dny zpet, ma prujem, takovy jakoby mastny a ridsi. Nechci ho tahat k veterinari, at do nej necpe zbytecne injekce jak je to u nej zvykem.
vzhledem k tomu, že má fretka velmi rychlé trávení a všechno, co dostane, vyloučí během několika málo hodin po snězení, pochybuju, že by měl 4dny průjem z konzervy. být to ze stravy, kterou dostal jen jednou, pak to vyloučí jednorázově a další bobky už jsou OK. pokud se ti nezdá přístup veterináře, není nic jednoduššího, než ho změnit.