Ahoj Božo,,myslím, že vím o čem mluvíš,,,já už nemohu k sobě vzít ani do azilu, i kdybych moc ráda,,,je to hrozný a těžký....v našem okolí moc fretek není a když už tak žijou bud ve špatných podmínkách, nebo se jich lidi zbavují
....V dnešní době musí člověk nekdy koukat i sám na sebe a ostatní ouplně vypustit jinak se z toho zblázní, také moc rádi pomůžem, ale máme doma 3 kluky a myslím, že to stačí.
Také jsme dostali nabídku od jednoho mladého páru co mají samičku, že by chtěli nakrýt,,dlouho jsem se rozmyšlela, a je fakt, že jsem se nechala unest,,,je to přece krása mít 7-8 špuntíku, ale co s nima???
...do dnešního dne se už neozvali, jen doufám, že chuděrka ted někde netrpí a že jim nepřeříjí,,,,mno hrůza jen na to pomyslet..i se bojím je kontaktovat, jelikož až bych viděla samičku a byla by na tom zle..tak bych se asi neudržela,,,,také si říkám, že je mi kolik mi je,,a že bych měla přestat bláznit a žít klidný spokojený život bez starostí, ale v člověku to prostě už je,,,starostlivot, péče, lítost, pochopení, ...
Takže já určitě pochopím, když se rozhodnete utulek uzavřít...je to smutný, ale život jde dál....Je mi líto těch všech zvířátek co nemají domov a hledají někoho kdo se o ně postará,,,ale je přeci snaší nemyslet, nevědet, nestarat se, nelitovat....život je krutý..a lidi zlý...nemůžeme porád zachranovat jak se říká svět...to prostě nejde napořád
Přejeme hodně štěstí a sil...držte se