Ahojky..nasel by se nekdo, kdo by venoval lasku a peci 8 tydenni tchorovite slecne? Jeji majitelka by ji chtela prodat za 700..zkousela jsem ji premluvit, aby ji dala zadarmo do rukou novym majitelum, kdyz se ji tak urkutne snazi zbavit, ale ta mi jenom oznamila "ze za ni prece dala taky nejaky penize a nechce prodelat, ale kdyby byla krize ze se ji pak nejak zbavi"..(takze buh vi jak)..v peci ji mam zatim ja..vzala sem ji totiz na zkousku abych zjistila jak se moje fretulka snese s novym prirustkem a vyuzila situace, ze slecna odjela na tyden na dovolenou, takze sem se stala neco jako hlidaci chuvou..a hlavne dala trochu do kupy..fretulka byla hodne v zanedbanym stavu..mela spinava ouska..velke drapy..spinavy kozisek..po 5denni terapii vypada jako vymenena
ale ta moje potvurka se s ni nesnese a porad ji kouse a kouse:( ..doma zacinam mit peklo..ziju totiz s rodici a nasi uz zacinaji jancit, co to mam za zverinec
..fretulka je velice pritulna (aspon tedka - puberta ji zatim jeste nepostihla - aspon ne v takove mire
)..a hrava..je naockovana a ma ockovaci prukaz (aspon neco pro ni udelali)..kdyby se nekdo ozval byla bych moc rada..nechci ji sverovat nekomu kdo o fretkach nic nevi a chce vyzkouset jaky to je mit takovy zviratko doma (viz. ta slecna) a nechci psat do zadnych inzeratu (stejne to pak vecinou dopada tak, ze obratem pisi zpet, ze uz ji nechcou) a o tehlech strankach vim ze zde jsou same milovniky fretecek..aby ne kdyz sem jejich poctivi clen
..ozvete se nekdo prosim prosim..diky moc Zhanna