Ahoj,
Velmi nerada vytahuji tohle vlákno
ale při jedné z našich procházek se k nám přihrnul "pan chovatel" a sotva se dost vynadíval na našeho Lojzíka vytasil se s těžkou palbou. Že když mám freťulek několik, jistě by se u nás našlo místečko i pro jeho "dokonalého" freťáka. Chovaného venku, krmeného myškama a rybička (když si nějakou uloví), no není to "chlapák"
???. Těžký kalibr jsem zhluboka rozdýchávala a místo nadávání jsem vymámila (tedy nevymámila, vždyť on už freťáka nechce, dcery odrostly a on tam prostě jen tak je) adresu.
V první chvíli bych snad bez přemýšlení popadla přepravku a běžela pro něho. Jenže je tu to JENŽE. Doma máme dva pelíšky plné mrňousů, okolo kterých se točí momentálně vše. Sice by nebyl problém, aby byl oddělený (i tak by byl), ale prostě mám strach. Přece jen mrňouskové jsou to maličkatí...
A tak pátrám, hledám nějakou dobrou dušičku, která by byla schopná si freťáčka převzít (a opravdu zatím netuším v jaké stavu) a vypiplat (není kastrovaný, dospělí- 3 roky???). Jen údajné upozornění- kouše (jak jinak
- nakolik pána překvapilo, že ani jedna ze dvou freťulek, které byli s námi nekousala
)Bližší info budu vědět po návštěvě, kterou chystám v co nejbližší době.
Pokud by to bylo jen trochu možné, vzali bychom si ho na azyl domů, ale bohužel v téhle době...
. Sotva budu vědět více- napíšu... ale povídání jsem sem dala předem- přece jen, kdyby se sem dívala nějaká dobrá dušička se zkušenostmi a práznou klecí, která na tyhle stránky koukne jen občas...