Ahojky Všem a zdar všem lumpárnám a lumpačícím freťákům a freťulím.
Tak se zase po delší době píšu nové zážitky ze svého fretčího domova.
Hlavně se chci pochlubit, že jsem konečně zjistil, že dělat hodného je nuda, takže jsem zčal šíleněěěěěěě
zlobit. Teda tak tomu říká páníček s paničkou. Já tomu říkám LEGRACE
. Je to děsná zábava začít blbnout uprostřed noci...skáču po kleci....hrabu do zblbnutí....tahám misku sem a tam, hrabu v záchodě....houpám se v hamace...stěhuju polštářek z pelíšku....jo a olizuju kuličku u napáječky, to taky dělá dobrej rambajs
No a taky teď děsně MOOOOC všechny koušu, vyrostli mi totiž NOVÉ KRÁSNÉ a úžasně kousací zoubečky.....
Jenom teda mi řekli, že jsem nějakej vzteklej, že budu muset na včeličku proti vzteklině....no třeba jenom vyhrožujou, jsem si říkal, ale ono ne...tak jsem byl v pátek u paní doktorky na té včeličce
teda nakonec to moc nebolelo....ale stejně nic moc. Doma jsem pak ale za odměnu dostal úplně plnou misku mňam granulek a kapsičky se slaninou a taky jsem dostal nový závěsný tunel na spaní, zatím ho používám jen na hraní, nechápu jak v tom může někdo spát?
Jo a ještě jsem zapomněl říct, že mi panička stříhala drápky,
tak jsem si pak dal v kleci slušně na .... Protože jsem nepočítal s tím, že se nebudu moct zahákout jako normálně.
A viděl jsem poprvé sníh....sice jenom z přepravky ale aspoň něco.
Tak se loučím....musím jít trošku zlobit,aby nezapomněli že jsem tu taky...
Všem fretkám a freťákům přeju jen to nej....a nenechjte páníčky zahálet
..... PAPA