Dlho sme nič nepísali ,ale to preto ,že sa v podstate nič veľké neudialo
Kikinka je stále malé treštidlo ....má sice 2 roky ,ale chová sa ako mimčo . Keď sa jej chvílu nevenujem ,napríklad ked niečo píšem na PC ,kúsne ma do palca ma nohe a začne strašne zlato poskakovať a kvokať ,lebo je šťastná ,že ma dostala do hry
. Keď sa jej to náhodou nepodarí ,pokúše na znovu
Potvorka moja malinká !
No a rada sa s Jessienkou okusuje cez klietku
Ferdík ...kostičky mu síce chrastia ,ale keď sa vypustí z klietky ,skáče ako kozliatko asi hodinu a pol a potom sa uloží buď v mojej posteli ,alebo v šatníku medzi svetrami
Veľa času trávi aj pri klietke Fredánka s Jessie a snaží sa ich dostať von
Býva chudáčik pri ich klietke taký akýsi smutný ,ale keď som ich naposledy skúsila dať s Jessienkou k sebe ,tak ju chmatol za krk ,že sa Jessie chudinka pokakala aj smradíka vypustila
. Nebola ani poranená ,len sa asi zľakla
Takže zoznamovanie skúsime až keď bude Jessie zaočkovaná proti besnote (vzteklině) vonku na vodítkach .
Jessie je malá potvorka ( myslím ,že by si Kikinkou mohli podať packy) !
Keď si jej nikto nevšíma ,kúsne zozadu do nartu ,alebo do palca .......a strááááááášne rada sa hrá s rukami
Trošku teraz terorizuje môjho muža ,ale v dobrom
Ona sa doňho asi zamilovala,inak si to neviem vysvetliť ...Keď behajú a príde muž domov ,tak mu nedá pokoj a stále ho prenasleduje. keď ho napríklad vidí ísť do spálne na opačnom konci domu tak v okamžiku vystrelí,letí jak torpédo cez celý dom a v sekunde je u neho . A stáááále sa mu motá pod nohami
...je zlatulinká
No...myslím ,že ho malá Veverka (tak jej hovorí) dostala
Fredánek je zase môj mazlíček
Hopká ,skáče ,ale keď ma vidí díva sa hore a očičkami sa pýta na ruky . Inak sa strašne rád s Jessienkou hrá ,ale tá sa s ním hrá len keď tu neni páníček . Máme tu všelijaké rúry z kobercov ,celofánu a podobne , a to on miluje . Jeee a ešte miluje papanie ,čo je moc dobre ,vzhľadom k jeho chorobe ...dodáva mi to nádej ,že nám tak skoro ...no veď viete
, keď mu chutí jesť . Ale on vážne papá skoro stále
Pred tým ako ho pustím papá ...keď ho pustím z klietky ,uteká k miske ,ktorú majú v inej miestnosti ,aby sa mohli občerstviť počas behania a zase baští:) . Moje malé choré večne hladné zlatíčko
A ešte váženie :
Ferdík 880g (achjo ,stále je to moja vyziabnutá kostrička
)
Kikinka 640g ( no...je to naša modelka podľa vzoru Twigy )
Fredánek 1220g ( no na to ako papá ,tak moc nepriberá
)
Jessie 900g ( babuľka nám krásne pribrala
)