Ahojky
Ako vidím ,tak dosť zanedbávam denníček ,tak to aspoň malinko napravím .
Včera sme sa vážili .Ako vždy Ferda vyhráva súťaž o najštíhlejšieho freťáka v smečke
... váži 850g . Tým je samozrejme pohyblivejší a dostane sa vážne všade
Stále ho musíme dolovat z nejakej jeho novej nory v dome ,alebo ho dávat dole z okna ,polic v knihovne a podobne . Horolezec jeden mrňavý !!!
Kikinka prešla rujou ,ktorú sme museli ukončit hormonálkou .....potom faloškou ,po ktorej sa dostala znovu do ruje . Tú sa nám našťastie podarilo ukončiť v tmavej a chladnejšej miestnosti do pár dní,takže nemusíme ísť na hormonálku . Uf ...som tomu vážne rada
Faloška bola zase perná . Stále behala okolo klietky "malých Čechov " a kvokala a kvokala a kvokala
A chudák Ferdík ,ktorého si zase vybrala za mimčo
Stále ho ťahala naspäť do pelíšku ,vyťahovala ho von zo záchoda ,takže som stále musela riešiť kalúžky a hov..... vedla záchoda
Ale na druhej strane to má aj dobrú stránku ....Ferda má taaak neuveritelne čisté uši ,že mu ostatné fretky musia závidieť !!!
Jessie prežíva vo svojich cca 6 rokoch druhú pubertu . Lieta bo baráku jak torpédo ,každého kúše do nartu ,alebo do palca a je takmer nezničitelná . Naozaj dá zabrat ju zničit ,aby sa uložila do pelechu ,potvorka malá stará
Je vážne zlatá
Nenechá nás len tak si sedieť v kresle ...ked to nejde podobrotky ,kúsne nás do nohy a z toho kresla nás proste dostane
Mrška
No a nakoniec Fredulík ....to je taký náš mazlínek
Trošinku si pobehá ...vypýta si svoju Calopetku s Prednisonom ......a potom sa už chce len chovat a chovat ...zlatíčko moje mazlivé
. Akurát je problém ,že nikomu cudziemu nedôveruje a okamžite pri pokuse pohladkať každého dosť surovo pokúše
Vážne je to dosť bolestivé .On akosi tú silu stisku neovláda ,takže aj ked sa s ním hrám ja ,dávam si pozor na zuby ,lebo pár skrz- naskrz prekúsnutých prstov som už od neho mala . Ale už viem ako sa s ním hrať a neutŕžiť dieru v prste
Čo sa ale nedá povedať o ľuďoch ,ktorý sa u nás zdržia pár dní na návšteve ....... Stále musím dávať pozor ,aby k nemu nikto nedal blízko ruku . Ale inak je to zlatíčko mazlivé
A ešte váhy:
Ferdík 850g
Kikča 660g
Fredulík 1380g (
)
Jessie 890 g