Hoj, zase po pracovní odmlce. takže v sobotu jsme samozřejmě dojeli s Amálkou domů ze Šumperka a cestou kapánek zmokli.
Dnes to vypadá, že Amálce říje končí, ale 100% jsem si ještě nejsem jist, takže vyčkáváme.
Jinak nějaký videjko, jak se mají fretky v době letních veder :
http://www.stream.cz/video/497093-fretk ... nich-dnech A nějaký fotky taky
Celkový pohled na fretčí věžák
Příloha:
P7030006.jpg [ 149.97 KIB | Zobrazeno 2011 krát ]
Mates Uhlík na samotce. Bije se totiž s Ašanem, paradoxně je to on, kdo má na zádech strup, ale vždycky na Ašana útočí on. O Ašánkovi ani nevím, když je puštěnej, chodí si tu poklidně jako velká bílá myšička
Mates je taky mazlík, ale když běhá s ostatními, tak je to divoch
Zkouším Ašana dávat ke klukům, už u nich strávil dvě noci a v pohodě, nic mu nedělejí a spí s nima v pelíšku.
Tak Mates nemusí být v izolaci, ale může být v towerce s Amálou a ostatními sourozenci.
Příloha:
P7030007.JPG [ 124.15 KIB | Zobrazeno 1530 krát ]
Tchořinka si dává maso. No všichni mají už jména, ale tchořinka je furt tchořinka
Je zvláštní, dokáže šíleně, ale opravdu šíleně křičet, to jsem ještě neslyšel, ale asi ani její fretčí rodina, protože když zápasila s ostatními o kuřecí krky, tak to pištění použila jako zbraň a všichni se lekli a utekli a měla krky pro sebe
I já jsem se lekl, co se jí děje, protože jsem něco takového ještě od fretky neslyšel. Pravda mám je teprve krátce, za měsíc a něco (2. září )to budou tři roky.
Taky jsme úplně zazdili, že 21. července měli kluci, Bloodik a Šelmák narozeniny. Dožívají se 3tího roku života. Strašně to uteklo
Příloha:
P7030008.JPG [ 127.92 KIB | Zobrazeno 1533 krát ]