Tak včerejší den nebyl zrovna nejšťastnějším. Málem nás opustil Bloodiček. Vylezl zřejmě po kleci a pustil se do okna, odkud vypadl ven.
Už párkrát se "ztratil", protože je to lump a rád někde usne a nechá se hledat, tak jsem ho chvíli hledal a opravdu nebyl nikde.
Tak jsem vzal bráchu Šelmáka a šli jsme stopovat, kolem domu to mají očichané a znají to. Až jsem chvíli chodil bez výsledku, napadlo mě zavolat na veterinu kam chodíme, jestli se tam neobjevil, nebo ho tam někdo nedonesl.
Bingo. Bloodiček se objevil sám v čekárně u našeho veterináře. Chodíme tam na procházku kolem, tak to tam zná, ale jak se dostal dovnitř, neví ani pan doktor. Prostě otevřel a Bloodik chodil v čekárně. Možná ho někdo našel a do čekárny ho dal a nebo si Blooďa počkal, až někdo půjde a otevře....nevím.
Bohužel tam byl druhý pan doktor, co se s ním střídá náš, tak Bloodika nepoznal (ten druhý by ho poznal, když mu operoval ouško) a tak volal do záchranné stanice pro zvířata, odkud si pro něj přijeli a odvezli ho tam.
Paní do Záchranné stanice jsem se dovolal ještě to odpoledne, ale říkala, že už končí a jde domů a já musel stejně do práce na noční, takže milej Bloodiček nocoval dnes mimo domov.
Měl tam společnost dvou ježečků a sovy pálené
Tak jsem pro něho po práci ihned běžel a už je zase doma. Při pádu z okna 1. patra si ulomil půlku levého špičáku, jinak mu nic není, spokojeně kvoká, jak je rád, že je doma, ťulin.
Ještě navíc, když jsem si ho bral v Záchranné stanici natáčela místní kabelová televize, tak nás taky přibrali, jak si majitel vyzvedává zachráněné zvířátko
, tak budu ještě v televizi .
Uf, ale spadl nám kámen ze srdce, naštěstí vše dobře dopadlo a jsme doma v plném počtu