Fórum fretka.kom.cz

Fórum fretky.cz

Fórum pro chovatele fretek - spuštěno 27.12.2007

Nové české Sdružení chovatelů fretek www.schf.cz.

Právě je 21.Lis.2024 - 20:24
Registrovat | Pravidla | FAQ

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 641 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 43  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Meguš a Kimi v Oaze
OdeslatNapsal: 11.Črc.2008 - 11:44 
 E-mail   Moje galerie  Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Tak se po delší zprávě hlásíme z Oazy...Holky dostaly konečně opožděně dárečky k narozeninám...Dovybavila jsem volieru...Koupila i něco do pokoje na hraní...Takže takhloe to u nás teď vypadá...

Přílohy:
frodik1.JPG
frodik1.JPG [ 78.58 KIB | Zobrazeno 2522 krát ]
frodik.JPG
frodik.JPG [ 86.53 KIB | Zobrazeno 2521 krát ]
nasevoliera.JPG
nasevoliera.JPG [ 61.37 KIB | Zobrazeno 2523 krát ]

OdeslatNapsal: 11.Črc.2008 - 11:57 

A takhle vypadá naše volierka...Po všech úpravách, co jsem dneska provedla :-)

Přílohy:
dodelanavoliera.JPG
dodelanavoliera.JPG [ 77.05 KIB | Zobrazeno 2513 krát ]

OdeslatNapsal: 11.Črc.2008 - 15:20 
  Moje galerie  Profil

Moc pekny..."vakotunel" mame taky...je uple super treba do cestovni prepravky...to je fakt idealni...ale jinak ho maj taky v kleci...
...chobotnice...to je bez komentare...ta je jasna...ale spis je vic zajima "ryba"...:)....a kyticka je moc pekna...tu jeste nemame...ale ja uz vyhlasila stop-stav na vsechno...jak na zvirata...tak na "kraviny" pro ne:)...ted maj slibenou "jen" novou klec...:)...a pak uz jen zradlo a stelivo...:)...krz jejich hracky se neda ani projit po byte:)...resp. skrz kuchyn a pokoj:)

OdeslatNapsal: 11.Črc.2008 - 21:45 

EHM...ZDÁREC...
Našinci se šli koupat, tak jsme konečně taky jednou ukořištily tu černou krabičku, u které tráví tolik času...Pořád jsme nenápadně pozorovaly co tu u toho dělají, tak se konečně hlásíme...ehm :-) Cheme zjistit, co je tu tak strašně baví...
:roll:

Včera mi Meguš shodila (šikula) mé oblíbené vitamíny, takže se chci podělit se všemi fretmenkami a fretmeny o můj slastný zážitek...Sežrala jsem skoro celou krabičku výborných sladkých bonbonků, co jsem sem tam po jednom kousku dostala za to, že jsem šla MILOSTIVĚ na záchůdek...TSS taková potupa...Připadám si jak cvičená opice... :evil: Jenže...Večír se dostavila nemilá věc...Posr...la jsem se po tom, takže pozor! Opravdu je lepší si to někam schovat do zásoby a postupně vyjídat :roll: Předávám Meguš...

KMmshux zkouška....???¨
Taky zdravim, dneska ráno sme dostaly zas nějakou novou vrčící věc do voliery...Hm nějaká fontánka či co, na vodu...Je to celkem švanda, strčila sem do toho celou hlavu a krásně sem se zchladila, opravdu doporučuju vyzkoušet...Jen pozor, nezapomeňte se nadechnout...hrozí utonutí :lol:
Za pár hodin nám začal někdo cizí štrachat do klece...Prý návštěva...Jaká si Kamilka1 či co...Ta nám prý ukradla toho báječnýho bílýho kámoše - Kamilka :evil: Chjo, snažila sem se jí pořád utíkat, ale ta potvora mě ne a ne nechat na pokoji...TSSS sem se tak bála, že mě vodveze a já už nikdy neuvidim mojí zlatou Kimču :-( že jsem jí kousla do rtu...Tss neměla je ke mě strkat :!: :!: Tak doufám, že aspoň vyřídí Kamilkovi nějaký ten kousací pozdrav, když sem jí to dala tak pěkně najevo :evil: Hlavně, že jí to ta rampepurda (naše panička říkala, ať ke mě nestrká hlavu...) Mno, její chyba, já to ráda využila :cheesy:
Jo a ještě abych nezapoměla...Byla tam u nás i Milagros, ale tu známe, takže na tu sme dneska moc času neměly, takže jí chcem sdělit, že se nemusí bát a při příští návštěvě jí to krásně zase vynahradíme :mrgreen:

AÁÁÁ musim končit, Kamílkovi zdar a ostatním fretkám také...Jelikož se blížej našinci... :twisted: Ať si to přečtou až ráno, když budem chrnět...To nám už nevynadaj, že sme ty nevěčný rozmazlený ulhaný krůty (tak nás totiž nazývaj...), když zlobíme chi chi a to je skoro pořád :lol:

OdeslatNapsal: 15.Črc.2008 - 15:54 

Nazdar kočky... zdraví vás Chubbík a Kamílek, to koukáte, co? :shock:
Kamča nám o vás povídala doma a taky pozdravovala Kamílka... a tak jsme se rozhodli, že zase vlezeme po dlouhý době na net a něco ti sem přihodíme... původně jsme ti sem chtěli protlačit bobek, ale nešlo ho přilípnout na tu barevnou krabičku před očíčkama... pořád to z toho stejkalo, takže ti sem hodíme aspoň pár písmenek :)
Jak se máte? U nás to vypadá celkem fajn... bobky už jsou ok, takže teď řádíme o sto šest :-) hehe... já (Chubby) vylezu po zácloně až na horní opěradlo gauče a taky dokonce už umím vlíst do koše... Heč! A Kamílek zase parádně kouše do nohou... hehe, je prča pozorovat Kamču a dědu (jejího taťku), jak skáčou na jedný noze a druhou si držej... přijde mi to jako hra na plameňáky :-D jsou u toho i tak červený a hulákaj :-D
heh... máte tu super fotky... Kamča nás prý taky nafotí... heh, to jsem zvědavej, jí uteču :-D Jo a taky nám prej pořídila takovou kouli, jako máte vy... takže se na to celkem těšíme... bude to super nádoba na hovínka a hračky... už to vidim v živejch barvách :-D
Mno, doufám, že už se za váma pojedeme brzy podívat!!! ještě prej jdeme na nějaký očkování, nebo co... sice nevim, co to je, ale už abysme to měli za sebou am ohli jet k vám :-D nebo přijedete na kus granule vy k nám?
To bude sranda...
Tak zdar a packu na to!!!
Chubby a Kamílek

OdeslatNapsal: 15.Črc.2008 - 22:28 

čaukes frajeři,
právě jsme byly vypuštěny z našeho brlohu, našinci se vrátili z práce...Tfuj, jak tam můžou chodit...Mě by to tak bavilo...Když maj ranní tak vstávaj v pět :P a z odpolední se vracej až kolem tý desátý večer...kdo tu na ně má pořád čekat...Jsme to ale chudáci... :roll: Takhle nás týrat...
No u nás sou záclony preventivně krátký, takže po nich nelezem, to já mám lepší zábavu (Meguš pozn.) lezu neustále nahoru na volieru a snažím se shodit klec s Unčou...Mimochodem je to báječný kámoš. Jakmile se dostanu k jeho hračkám, jsem v sedmým nebi (hobliny a seno jsou báječná věc na rochnění...moc doporučuju...) Kimina to už začala ode mě odkoukávat, tak se tu občas předháníme, kdo z koho...
Ale největší zábavou u nás je stále sraní kde nemáme...To našince dokáže vždycky zvednout z gauče. Takže i když nám to tu přestěhovali - kvůli tý báječný bzučivý věci, co nám dali do klece, tak stále tu máme tolik míst, kam si můžem ulevit :cheesy: :cheesy:
Jinak kouli doporučujem, my už jsme taky docela přišly na co všechno se dá použít...Já se v ní s oblibou přiklopim a vyhrabávám do koberce kolečka... :lol: To taky našince spolehlivě nadzvedne :mrgreen:
Jinak včera sem slyšela, že mě zase potáhnou na veterinu...To pravý ucho mi nedá snad pokoj...Ale jedem k někomu novýmu, prej je to fajn doktorka :roll: tak uvidíme, jí hnedka rafnu a jestli bude zlá, tak je jasný, že zvířata určitě ráda nemá a fretky už vůbec ne, protože to by pro to měla pochopení... :o Ten náš vet totiž pučil svýmu synátorovi mikroskop, tak mi nemůžou udělat nějaký stěry, či co?? Snad to nebude bolet :frown:
Jinak k Vašim hovňouskům...Doufáme tu s Kimčou, že to to CE CE ES nebude nebo TSSE TSSE??? :lol: Páč to by sme se asi dlouho neviděli mno...Tak pošlete aspoň nějaký fotky, ať víme, jak vypadáte...Budem se těšit ;-)
A jinak lovu zdar! Koukejte Vašincům doma ukázat, zač je fretčí loket! Hurá do níííííííích

Tlapkajz Kimi a Meguš

OdeslatNapsal: 16.Črc.2008 - 10:24 

Tak dneska přišel páníčkovi balík. Jo jen páníčkovi....Lump jeden nám nic nekoupil, jsou to jen nějaký kovový hovadiny na auto....žádná mlska pro nás, nic :-( Ani nás pořádně nenechal si to očuchat a nakonec to začal rozbalovat na stole, ale i tak sme si poradily a čuchaly sme aspoň z pod stola...
Mno my mu pěkně zavaříme, že nám nic nekoupil...Kousance a škrábance ho neminou... :x

Přílohy:
balík.JPG
balík.JPG [ 60.18 KIB | Zobrazeno 2401 krát ]

OdeslatNapsal: 17.Črc.2008 - 22:40 

Zravím všechny, hlavně Kamila a Chubbíka, ale taky i Nessinku a Barušku!
Tak co kluci, jak se máte? Heleďte se, si předstvte, že dneska ráno mě ta rampepurda ve čtvrt na sedm čapla za kožuch a šup do přepravky a jeli jsme na výlet...Nejdřív sem si teda naivně myslela, že to bude něco zábavnýho, ale to sem se hodně spletla...Asi čtvrt hodiny sme stepovali před nějakym barákem a najednou přijelo modrý auto a z něj vystoupila docela sympatická paní...Mno, to sem ještě netušila, že to je veterinářka...(jinak teda ještě poznamenávám, že sem byla nucena jet bez Kiminy a ta po našem příjezdu stále spala ve stejné poloze...ani nevěděla, že mě vzala rampepurda pryč...)
Chvilku sme seděli v čekárně, když najednou otevřela ta paní v bílém kožichu - mno už se mi moc sympatická nezdála, to mi došlo, že mi určitě bude něco dělat. Ale usmála se na mě a pohladila mě...Vůbec se mě kupodivu nebála, takže sem jí nekousla, to jsem co??? :oops: Asi jsem dneska pošpinila pověst fretek, ale co, třeba jí to příště vynahradím 8) Potom si vzala do ruky nějaké kukátko a začala se mi hrabat do ucha, mno, to už sem teda tak moc nedržela, jako při tom hlazení...A rampepurda ještě k tomu zapoměla s sebou vzít laskominky, takže sem najust vyváděla! Musela jsem totiž na dobrotu čekat až domů!! :evil: :evil: Ale i tak se zjistilo, že uši mám nejspíš v pořádku, takže nechápu, na co mě tam takhle brzo ráno tahala!!! :twisted: Ty malý mrchy mi tam prý nelezou, na stěrech, co sme donesli z pondělí tam taky nebyly a na dnešních, co mi dělala při tom hnusným vyšetření doktorka taky nic :cheesy: Takže hurá a snad budu mít už pokoj, no...
:oops: :oops: Ještě se musím k něčemu nemilému přiznat...To vyšetření bylo opravdu hnusný...Strachy jsem si cvrnkla do kožuchu a doktorce na stůl :oops: Ale i tak, když bylo po všem jsem k ní šla a opřela sem se o ní a nechala se drbat. To bylo jako omluva...Za to počůrání :cheesy: Ale pochopila to a vzala to myslím i sportovně :wink:
No nic klucí a holký, dejte vědět jak se máte vy. My jdem blbnout :-)
Ťapkejšnc Meguš a Kimi...

OdeslatNapsal: 24.Črc.2008 - 18:18 

Tak dneska jsme stříhali drápky. Za odběnu si holky pošmakovaly na pastičce :cheesy:

Přílohy:
mnamka.JPG
mnamka.JPG [ 61.23 KIB | Zobrazeno 2333 krát ]
lahvicka.JPG
lahvicka.JPG [ 66.34 KIB | Zobrazeno 2330 krát ]

OdeslatNapsal: 24.Črc.2008 - 19:22 

Ahoj holky,
tak jsme zase tady :-) mezi online fretkama :)
Nejdřív vám posíláme pusinky... a ted to důležitý:
už jsme očkovaný a Kamča nás vzala ven... to vám byla paráda... nejdřív nám teda utáhla kolem krku jakýsi opratě... Kamča už to znal, tak mu to nevadilo... je to vlez do prdelka, ale mě to teda štvalo.. snažil jsem se to sundat, ale nešlo to... chjo... no, ale pak jsme jeli autem a nakonec se nesli kousek po cestě a pak nás Kamča s dědou pustili běhat.... hmmm, poznali jsme vůni trávy, krásu pravýho písku... fakt doporučujeme... jen jsme museli být pořád u sebe... ale Kamča nám pak slíbila, že nám pořídí další vodítko, abysme si mohli běhat jak chcem... juchůůů... myslím, že jí se to taky líbilo... pořád na nás mlaskala a smála se nám... heh, byla to prča!!! Taky říkala, že brzy půjdeme zase :-) už se s Kamčou hrozně těšíme... to očkování za to stálo... i když to maličko bolelo... zvládli jsme to :)
snad už brzy pojedeme za váma... těšíme se :-)
Zatím páček a packu na to :)
Chubby a Kamílek

OdeslatNapsal: 27.Črc.2008 - 19:13 

Zdarec Kamilku a Čabíku...
Tak se zase po dlouhý době hlásíme...Tý wooooeee si předstvte, že sme dneska byly venku asi dvě hodinky...Rampepurda si lehla do trávy a my sme šmejdily kolem ní...No teda šmejdily...Kimina je poseroutka, ta se pořád u ní držela a pusinkovala jí. Můžu říct, že je teda pěknej strašpytel. Nehla se vod ní ani na krok. Teda pochopila jsem, že byla u ní ve stínu, páč sme byly před barákem, kde svítilo sluníčko, ale já jsem se vyválela v misce s vodou, kterou sme měly na pití a byl to laks...Sem tam sem si taky přišla lehnout a nechat se podrbat, aby se neřeklo...Ale jinak sem se snažila si to pěkně užít. Dvakrát sem se vyvlíkla z kšírek a chtěla sem se proběhnout a rampepurda mě hnedka vodchytla. Jak to bylo podruhý, přinesla nějaký jiný škrtítka :evil: :evil: Prej nějaký po Molče a že mi to utne tipec, prej...A taky že JO...Už se mi to nepodařilo ani jednou :evil: :evil: Ale já to nějak zase vymyslim, to se nebojte, příště se mi to povede :cheesy: :cheesy: Jinak teda taky nás hlídala jak pes...Musely jsme pořád pít, prej něco o tom že je teplo...TSSS koho to zajímá, nějaká voda a pití, my sme měly jiný starosti... :roll: Ale tak aby se neřeklo a nemusely sme dom, tak sme se sem tam napily, mno :D
Takže klucí, ste dostali pigára, jo? Tak to je super, to by ste mohli někdy dorazit na ten náš vobrovskej palouk. Přijďte někdy na pokec...Zakvokáme, zaskáčeme a zasyčíme a bude fajn...

Ťapkejšnc Meguš a Kimi

PS: nějaký ty fotky sem dá prej rampepurda...

Přílohy:
Megievenku.JPG
Megievenku.JPG [ 76.7 KIB | Zobrazeno 2284 krát ]
Holkypily.JPG
Holkypily.JPG [ 98.85 KIB | Zobrazeno 2284 krát ]

OdeslatNapsal: 27.Črc.2008 - 19:34 

Ahoj holky,
týýýý žjóóóva, tak to ste se měli fakt bááájo :) i my jsme byli s Kamčou a Járou venku (Jára je její kluk jak byl taky u vás) a taky nás fotili...hehe... ale pózování nás teda moc nebere... ehm, to běhání bylo fakt lepší! Nás naštěstí Kamča nenutila pít, byli jsme jen na chvilku... ale bylo to super... dokonce nám Kamča už zapla kšírky mnohem líp, než minu - asi to někde trénovala... no a tak nám to bylo akorát a ani nám to nevadilo...
Fotky bude mít Kamča až za chvíli, Jára je má ještě v tom fotráku, nebo jak se tý černý krabičce říká..?!
Myslím ale, že brzy půjdeme zase ven... jsme na procházce jako beránci a prej děláme Kamče jenom radost, takže už se těšíme :)
Mno, mohli bysme klíďo někdy dorazit... jenže je těžký řídit auto, když jsme tak malý... pozorovali jsme dědu a mačkal pedály, kroutil velkym kolem a tahal za páku... jako fakt fuška... takže musíme nějak vytáhnout Kamču... tak na to připravte rampepurdu a my dofrčíme :)
Tak zatím... tlapku na to...
Chubby a Kamílek

OdeslatNapsal: 27.Črc.2008 - 20:17 

Zdárec, to byla teda rychlovka... :lol:
Mno, my teda do řízení moc nefušujeme...Na to je tu náš rampepurďák. Většinou nás ale vozí jen k veterinářovi, víte ne, k člověku, co nosí ten děsnej bílej hnusnej plášť...Jakmile někam jedem, zavřou náš do tý hnusný převozní krabice, prej přepravka... :roll: Je to jak vězení, vždycky se snažíme z toho vylízt, ale nejde to. :cry:
Tak to je suprácký, že vás to venku taky baví, to aspoň teda budeme moct všichni pořádně zapařit :lol: Járu si pamatujem, teda spíš prej Kimča, já nějak o cizí zájem moc nemám, co taky s nima...Mlsku žádnou nepřivezou :P A myslej si, že si z nich sednu na perdel...Kimi, ta jo, ta by šla ke každýmu, páč si hnedka kousne a testuje, jak na to lidi reagujou, to mě to neba :roll: Já mám ráda pohodičku a klídek :frown:
Takže ŤApkejšnc a budem se těšit na návštěvu. Prej asi budete muset přijet ale vy, páč rampepurda má prej 3 víkendy za sebou nějak nechápu co to znamená, ale zkuste se na to zeptat vy doma...A pak tu bude ještě malá rampepurda. Tu já ani neznám, tu zná jen Kimi a říkala, že je s ní prej sranda, že jí prej loni pěkně okousávala a ona ječela jak kdyby jí na nože brali :cheesy: Tak to si asi společně vychutnáme :cheesy: Malá pomsta... :oops: pro malou rampepurdu

OdeslatNapsal: 29.Črc.2008 - 11:05 

Nazdar fretočky (fretčí kočky 8) ).
Tak jsme tu zase... Kamča je v práci a děda chrápe před odpolední šichtou, tak tu řádíme a zkoukáváme fotky, co Kamča nafotila... :shock:
Obrázek Obrázek

Tady vám nějaký posíláme, ať máte na cokoukat :lol: radši jsme si na ty prvni fotce odřízli spodní partie, aby vám nevypadly oči z důlků :shock: :mrgreen:
Jinak teda na návštěvu zajedem hrozně rádi... Máme čas v podstatě pořád, jenže je to asi lepší nějak o víkendu, aby byl čas na skotačení v trávě... mlsku, chrupku... skotačení zase v trávě... nějakou tu lumpárnu a tak...
Takže se domluvte s rampepurdama ať řeknou nějaký datum a my se přizpůsobíme :-)
U fretčí tlapky, já už se tak šíííleně těším, že se asi vyčůrám na židli... ajajaj.... musím běžet, nebo mě pak Kamča přetrhne až přijede :evil:
Tak tlapku na to,
Chubby a Kamil

OdeslatNapsal: 3.Srp.2008 - 19:51 

Čauec všichni, hlavně Kamilku a Čabine!
tak si představte, že nám budou brát náš domov. Sotva jsme ho dostaly a zvykly si na něj, tak nám ho chtěj sebrat...No to je drzost, co??? Ale prej už chystaj něco novýho, tak začínáme bejt docela zvědavý, že to prej ude něco vobrovskýho, aby sme mohly prej víc běhat...Chi chi, aspoň bude víc místa, kde se bude dát kadit mimo záchůdek :cheesy: :cheesy: Jinak jsme se domlouvali a reálnej den, pro návštěvu by bylo buď předposlední a nebo poslední vejkend v srpnu. To tu bude malá rampepurda, ale nebudou tu starší rampepurdáci :shock: Jedou prej někam k vodě - moře tomu řikaj...To nám hlava nebere...Tfuj...voda, jak za tim ještě můžou někam jezdit :shock: Takže jestli to bude vyhovovat a bude pěkný počasí, budem se těšit...
Jinak taky posíláme fotku, ať víte, že vypadáme pořád stejně blbě :cheesy: Cvičený vopice jsou z nás furt...Nijak sme se nezměnily :D

Přílohy:
hami.JPG
hami.JPG [ 56.21 KIB | Zobrazeno 2200 krát ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 641 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 43  Další