EHM...ZDÁREC...
Našinci se šli koupat, tak jsme konečně taky jednou ukořištily tu černou krabičku, u které tráví tolik času...Pořád jsme nenápadně pozorovaly co tu u toho dělají, tak se konečně hlásíme...ehm
Cheme zjistit, co je tu tak strašně baví...
Včera mi Meguš shodila (šikula) mé oblíbené vitamíny, takže se chci podělit se všemi fretmenkami a fretmeny o můj slastný zážitek...Sežrala jsem skoro celou krabičku výborných sladkých bonbonků, co jsem sem tam po jednom kousku dostala za to, že jsem šla MILOSTIVĚ na záchůdek...TSS taková potupa...Připadám si jak cvičená opice...
Jenže...Večír se dostavila nemilá věc...Posr...la jsem se po tom, takže pozor! Opravdu je lepší si to někam schovat do zásoby a postupně vyjídat
Předávám Meguš...
KMmshux zkouška....???¨
Taky zdravim, dneska ráno sme dostaly zas nějakou novou vrčící věc do voliery...Hm nějaká fontánka či co, na vodu...Je to celkem švanda, strčila sem do toho celou hlavu a krásně sem se zchladila, opravdu doporučuju vyzkoušet...Jen pozor, nezapomeňte se nadechnout...hrozí utonutí
Za pár hodin nám začal někdo cizí štrachat do klece...Prý návštěva...Jaká si Kamilka1 či co...Ta nám prý ukradla toho báječnýho bílýho kámoše - Kamilka
Chjo, snažila sem se jí pořád utíkat, ale ta potvora mě ne a ne nechat na pokoji...TSSS sem se tak bála, že mě vodveze a já už nikdy neuvidim mojí zlatou Kimču
že jsem jí kousla do rtu...Tss neměla je ke mě strkat
Tak doufám, že aspoň vyřídí Kamilkovi nějaký ten kousací pozdrav, když sem jí to dala tak pěkně najevo
Hlavně, že jí to ta rampepurda (naše panička říkala, ať ke mě nestrká hlavu...) Mno, její chyba, já to ráda využila
Jo a ještě abych nezapoměla...Byla tam u nás i Milagros, ale tu známe, takže na tu sme dneska moc času neměly, takže jí chcem sdělit, že se nemusí bát a při příští návštěvě jí to krásně zase vynahradíme
AÁÁÁ musim končit, Kamílkovi zdar a ostatním fretkám také...Jelikož se blížej našinci...
Ať si to přečtou až ráno, když budem chrnět...To nám už nevynadaj, že sme ty nevěčný rozmazlený ulhaný krůty (tak nás totiž nazývaj...), když zlobíme chi chi a to je skoro pořád