Ahojky fretočky
tak jsme tu konečně zase
Kamča je opět v práci - vydělává nám na vodítko a hamák
takže jsme zaútočili na její notebook a hlásíme se zase k on-line fretkám
No, koukám, že nás toho tu hodně minulo...
Takže: k tomu, že je Kamílek zlatíčko... musím oponovat - je to hajzlík... pořád mě kouše a před Kamčou dělá svatouška. Taky hrozně smrdí, dkyž jde na záchod - fakt hrůza, by jeden padl... jo a taky dodržuje hygienu - fakt hnus... chodí jenom do záchodu... snažim se mu to vymluvit, ale prej je mu to příjemný, takže jsem se rohodl to bojkotovat a kadim mimo aspoň já
a přidám k tomu pořádnou loužičku
Jo a s tou dvoupatrovou haciendou - to jsem fakt zvědav, jak to dopadne... potřebujeme taky nějakou novou, prtože se nejspíš budeme stěhovat a ta naše nynější se tam nevejde...hehe, takže holky, připravte rampepurďáky, že budou nejspíš dělat další voliéru na míru
ale říkala Kamča, že to ještě musí vymyslet, nic neni jistý.
Jo a taky už se šíííííleně těšíme na vejlet za váma... prej bude grilovaný masíčko a nějaká ta paprika a okurka... mňam... akorát se neví, jestli pojede i Kamílek - bude po operaci... hehe, dobře mu tak za to kousání... tak bude záležet na tom, jak se bude cejtit... Taky řikala Kamča, že prej bude chvíli ode mě oddělenej...uff, to bude konečně klídek a žádnej puch
Už se na to těšim!!!
Tak se tu mějte bezva a my pádíme dělat kraviny, aby měla Kamča pak večer o zábavu postaráno
Tak tlapku na to, Chubby a Kamil, co se rok nemyl