Jordi napsal:
Jé, to je super.
Sama vím, jak je lepší, když jsou alespoň dvě
No to asi bude ta pubertička
spíš než ta alergie. Na fretky je alergie celekm vzácná. Ale zas kdo je alergický na kočky, nemusí být na psy a naopak, takže možné to je. Kamarádka je alergická, ale asi ne vyloženě na fretky, ale asi na srst, protože ji vadí i kočka a myslím, že i pes. Ale přesto fretky dát pryč nehodlá.
Jordi, jj máš pravdu, ale pokud je alergie na chlupy, tak by samozřejmě byla máma alergická i na kočku...Psi nemají ve většině případů tak jemné chlupy, jako fretky, či kočky...Já si jen myslím, že její mámě vadí ten pušák...Jelikož holka se o fretku stará...Má jí momentálně u nějaké kamarádky, chodí k ní, jakmile může a je tam u ní co nejdýl...Ptala se mě, jestli se může přijet na fretku podívat, jestli když se jí bude stýskat pošlu fotku, jestli mi může napsat... (což bývalá majitelka naší Kimi vůbec nikdy neřekla, zajímala se jen první dva týdny a teď, když jí pošlu fotku, tak se ani nepodívá...Ani se nezeptá, když se objeví na ICQ, jak se má...Prostě ví, že se tu má dobře a víc jí nezajímá...) Prostě z toho, co jsem si s ní psala usuzuju, že mámě vadí smrad, páč holčina s ní i spala večer v posteli, že jí bylo líto, jak na ní Megí (tak se jmenuje) koukala smutně přes klec...Je prý strašně hodná...Tak uvidíme (chtěla bych konečně vidět strašně hodnou fretku...) Je jí 5 měsíců, takže usuzujeme, že má těsně před pubertou, takže doufám, že si holky budou rozumět...Mám dojem, že Kimi prostě kámoška chybí...Na to kousání...My bychom se s ní spíš radši mazlili, což ona už sice občas milostivě dovolí-aby se neřeklo, ale jen nachvíli....Pak zas hryže a dovádí-aspoň je sranda
(info pro ostatní...) Dvě jsme měli, ale Molča byla už starší dáma a prostě další fretku a jak jste se všichni dočetli, ani mě prostě nehodlala přijmout do svého teritoria...Takže jsme je společně stejně pouštět nemohli...