Kvok na konci prázdnin!
Tak konečně jsem se dostal k psaní já! To je bordel, tak já si pečlivě založím deníček a drahá dvounožkyně mi ho rozkafrává
. Tak co tchořouni, jak je? Doufám, že u vás je daleko veselejší nálada než u nás
Představte si- mám celou velkou voliéru jen pro sebe- tedy mám tam ještě Brusnici, ale ta moc nepřekáží. Ze začátku to bylo labůžo, ale teď se mi nějak stýská
. Ale chodíme ven ještě s prťatama, tak je fajn. Tedy abych se nezapoměl pochlubit, můj první synáček mě už jaksi přerostl
. Jsem na něho pyšnej, na chlapáka...
Jinak momentálně se o nás stará jen dvounožec. Panička se nemazlí, neuklízí, no nuda. Není koho provokovat. Vůbec to je u nás nějaké divné. A docela se nám ( a to mluvím za všechny) stýská. Dokonce odvolala všechny procházky s ostatníma tchořema ze sousedních nor. No chápete to? Ale o víkendu jsme byli se proťapnout na zámku ve Veltrusích- no alespoň něco...
Jinak vám musím povědět, že Chlupatice je pěkná mrcha. Samej chlup, nejmladší za to nejuřvanější a nejvíc provokuje. Ještě že jsem ji už prokoukl. Provokuje a pak piští a ještě dostanu do kožichu já. Hrozná nespravedlnost
. No a její kámoška Blondýna? To je zase pěknej žralok. Kouše, potvora, a to pěkně natvrdo. Ta jejich výchova mi dává pěkně zabrat
.
Co je ale nejhorší a co mi dělá opravdové starosti je mamina od blueberoušů a Bělucha. Holky hubnou o sto šest. Nebo tedy už nehubnou, ale jsou z nich jenom kostřičky
prý se na ně chystá bílosrstá furie (prý doktorka) Chjo- holky moje.
Jj, to víte. Je to děs se starat o takovou smečku a vůbec , když jsem na to teď skoro sám. Ale každopádně se tchořouni a tchořounky mějte krásně
Váš Lojza