Ahojky všem. Tak jsme konečně doma
Tak od začátku.13.11 jsem byla objednána na umělé vyvolání porodu. Než se vyplnilo plno papíru a provedla vyšetření bylo skoro 10 hodin. Chtěla jsenm epidural, navíc jsem měla streptokoka, takže jsem dostala 2x kapáky antibiotik na přeléčení. Doktorovi se nezdálo echo malé, tak mi zavedli sondu k její hlavičce. Takže jsem byla celou dobu na monitorech,navíc jsem chtěla epitdural, takže mě vzali na porodní sál, kde mi do míchy zavedli kanylu, byl to celkem masakr a docela to bykl takový hnusný pocit, jako by mi mezi obratly něco praskalo. Taky jak jsem slízala z porodního lůžka, tak mi praskla voda, takže k umělému vyvolání nakonec nedošlo. Pak mě převezli znovu na pokoj a napojili na přístroje, kontrakce jsem skoro necítila, až se mě sestřička ptala, proč jsem si závaděla ten epidural, tak jak kontrakce začaly trošku sílet, tak jsem si jí nechala napíchnout. No jak došlo na ty pravé, co pět minut, tak to začlo být maso, ale správně jsem to rozdýchavala, tak to rychle odeznělo, na sále to už byl fofr, byla jsem na lůžku ve dřepu, aby malá sestoupila, tlak, jak by se mi chtělo na velkou.To bylo asi nejhorší, Celkem malou jsem už vleže porodila za necelé dvě minuty. To byl tlak
táákhle mi lezly oči. Malou mi hned po porodu položili na prsa a pak jí šli teprve očistit i s Míšou, který jí fotil. Jinak teď trpím, protože mě museli nastřihnout. malá se narodila s šišatou hlavičkou
,ale ta už je v pořádku a tak jak má být. Jinak teda porodní váha 3350g a měřila 50cm. Očička má modré a černé vlásky. V 15:29.Tak a teď pár foteček