Ahojky,tak jsem se rozhodla také připojit a vytvořit deníček
Naší Kačku máme skoro rok,když jsme pro ní jeli s přítelem, byla jsem nedočkavá hlavně já, protože jsem živou fretku do té doby nikdy neviděla. Pán nám jí předal na nádraží, byla taková drobounká,že se vlezla do dlaně. Cestu vlakem zvládla na jedničku, pořád na nás koukala skrz mřížku. Doma po vypuštění do voliéry a samozdřejmě, že si jí první musel očuchat náš domácí hafan Borisek, který jí hned adoptoval (je to pes matka
), se hned běžela vypráznit na připravený záchodek, prostě šikulka
, pak jsme jí nechali v klidu asi dva dny, až jsme se báli jestli není nemocná, jak byla hodňoučká. Jenže po dvou dnech se začla měnit v ďáblíka
. Kousala, kousala a kousala, našeho Boriska ulovila, ten byl z toho celý paf, co že si to dovoluje a tak mi skočil do klína, já byla šoklá taky, takže ve finále jsem stála, 40kg psa v náručí a z nohy mu vysela fretka (pitbul)
,nepustila potvora, až jsme museli rozevřít tlamičku, ale Borisek jí stejně miluje a mi taky. A tak nám potvůrka rostla a už je z ní krásná slečna, teda teď moc né, protože je momentálně vypelichaná
, ale je to zlatíčko, vymazlené, už vůbec nekouše (ani Boriska), takže super až na její občastné ranní buzení a myslím opravdu ranní (3hod ráno a podobně), to není Kačenka, ale
. Tak já zatím končím a snad zase něco napíšu.