Tak konečně jsem si našla chvilku, abych něco napsala
Máme se dobře, akorát jsem hodně v práci a vyvrcholilo to tím, že Šmudlik začala mít dost samoty a za naše příchody domů v sedum večer, nám připravila překvapení - nacvičila si skoky na stůl z gauče - cca 1m. A to, že jsem se chlubila, jak mám všechno zabezpečený (hlavně kytky), už neplatí
Bylo to v pátek asi před 14 dny, kdy jsem přišla domů dřív, úplně vyflusaná a doma na mě čekalo, již zmíněný překvapení - kytky, který jsem měla na okně a byly v plastovým květináči, byly na zemi, všude hlína a na kořenech neměly ani kousek hlíny
chuděrky kytičky, ale byly rozcupovaný (fotky dodám), takže skončily v popelnici. Neměla jsem sílu ani nadávat a Šmudla se kolem mě jenom mihla a zase si zalezla, protože moc dobře věděla, co udělala. Už ji narůstají zimní chlupíky (asi jako všem
) a papá a papá. Naučila se teda šíleně žebrat, nevím kde to odkoukala
Nejhorší je, když jíme rohlíky nebo chleba, to mě ruku dost pevně sevře pacičkama a na tom jejím ksichtíku jenom čtu "já chci taky" Tuhle v noci se mi stalo, že mě byla zima, tak jsem se chtěla trošku přitulit k přítelovi (máme společnou deku 2,2 x 2,0 m) a jak jsem se k němu posouvala, najednou jsem zjistila, že je tam obsazeno, Šmudla ležela napláclá na něm, na zádech, rozcapená, packy nahoru
, tak jsem si řekla, že mám smůlu a otočila se na druhou stranu
Tak to by asi zatím bylo vše a co nejdřív hodím nový fotečky do galerie