Po delší době se hlásíme a máme novinku
Na Toníka přišla faleška... opět jsme vytáhli loňská miminka a adoptovali všechno co se hýbe... pravidelně ráno a potom kdykoliv po vypuštění mě běží vytřít do sucha uši, nos, bradu, popř. všechno na co dosáhne. Hned jak udělá jedno kolo, vrhá se na mě podruhé
pak si vzpomene, že má v pelechu miminka a běží je zkontrolovat... je kouzelnej,jak se valí a připomíná jezevce
Jediná, komu se to nelíbí, je Terezka. Toník by jí totiž olizoval ušiska a to se jí nezdá... hlavně, že když ona ho ze spaní tahala za uši ven z domečku, jen aby ho mohla olizovat, tak to jí nevadilo
Holky mám teda odděleně, ale nic moc. Tonda se chce o Terezku starat, ta ho chce šikanovat a obě zajímaj Toníkovi miminka. Tonda je hlídá a Terez by mu je chtěla ukrást a schovat... dostala vlastní nadzásobu hraček, aby nestrádala, ale "sousedovic kráva, více mléka dává". Stalo se mi to jednou a víckrát bych se o Toníka bála. Terka mu chytila prasátko (mimčo č.1) a bežela s ním pryč... Toník za ní, pak jí dohonil, obě chytili prasátko a nikdo ho nechtěl pustit
takže zbytečně nebudu Toňouška stresovat a bude teď sám s miminky.
Co se týče Terez, tak říje v nedohlednu, ale za to také v dávné minulosti poslední krvavý kousanec... pořád doufám, že se mi to jen nezdá... protože jsem se naučila, jak ji chytat, aby mě nekousla, jak se pohybovat po pokoji, abych nebyla zbytečným terčem
ale o víkendu mi to potvrdil i taťka. Kouše, ale s tím před tím, se to nedá srovnávat
Tak to je asi všechno nového u nás...