Tentokrát si to vezmu do tlapek já! Ta nová klec sice krásně voní, ale po kamarádovi na hraní (respektive zakousnutí
, ale paničce to neříkejte) ani památky...
A taky už se mi okoukala. Panička mě vždycky vzbudí a dá mě do té houpačky, ale já tam nechci být, tak hned uteču. Nějak se tam necítím. Je tam všude hrozně vidět. Ve svojí bedničce mám mnohem víc soukromí a můžu si beztrestně nosit jídlo do pelíšku. Nejlepší jídlo je přece v posteli, no ne? To v té nové kleci nejde
. Nejhorší je ale ta koule. Kdo to proboha vymyslel, koule pro fretky? Hrůza! Ještěže mě tam nezavírá tak často a nejsem v ní nikdy dlouho. Snad jí to dojde, že to není hračka pro mě. Už nejsem žádné ztřeštěné fretě!
Včera panička měla dobrý nápad. Koupila mi kočičí mlíčko. Jsem netušila, že dneska se dojí i kočky. Ale hlavně, že je to moc dobré a aspoň z toho nemám takovej průjmík, jako z normálního, které mi kvůli tomu přestali dávat
. Tolik mi přitom chutnalo
. Jinak jsem hrozně mlsná, masíčko ani ovoce, natož zelenina (pfff) mi nejede. Zato jogurtíky a tvaroh po tom se můžu utlouct. Sem tam si dám kompot, ale nesmí být kyselý. S tím mlíčkem mě potěšili. Hlavně, aby mi ho nevypili!!
Tak už budu končit.Jsem poslední dobou nějaká unavená. Včera jsem spala celý den, až o půlnoci se mi přestalo chtít spát, tak jsem vlezla k nim do postele. Myslela jsem, jakou jim neudělám radost, dostala jsem ale vynadáno a zavřeli mě
. Tak dneska budu taky spát celý den a zkusím to až budou chtít spát. Třeba mě tentokrát nechají puštěnou přes noc. Tak dobrou, uáááách!