Ahoj, tak trochu to vemu zkráceně, ono se tolik věcí zase nestalo ale jelikož byli vánoce tak se musíme s holkama apoň malinkato pochlubit, co jsme dostaly! Na paničku se Ježíšek tak trochu vyprdnul, ale měla radost z toho co přinesl Terezce a Neče

. Kromě kuliček, šustivých mišek a dalších hraček jsme dostaly tři pelíšky!!!

- tunel, pak takový oválný uzavřený (na zavěšení) a pak krásné iglů. Jelikož se mi Terezka poslední dobou rychle unaví a usne kde ji tělíčko upadne, do iglů si začala zalejzat a myslím že se jí to líbí. Taky se holky o to iglů perou, skoro to vypadá že si ho obě přivlastnily ale tu druhou tolerovat nehodlají

.
Do toho Nelča začala přesrsťovat a všude jsou chlupi

, jen chudinka neví jak to už se pořádně podrbat aby to přestalo

.
Terezka je začala být takový mamánek, sice řádí o sto šest ale rozhodně se začíná mazlit a to se mi líbí

. Jenže každý kdo jí vidí (a já to tedy vidím taky), že vypadá jako kdyby se vyválela v něčem mastném

ale jelikož jsem jí i koupala tak vůbec nevím co s tím..
A abych nezapoměla, asi před týdnem Terezka absolvovala soukromou necelou hoďku sama doma - po celém bytě. Sice je byt už skoro připravený na jejich bláznoviny tak aby se jim nic (ikdyž to je relativní pojem) nestalo ale přeci jen pod vanu nevidím tak do koupelny nebudou moc a v kuchyni nevím co se škvírou vedle sporáku, je to tam takové blbě vymyšlené

. Nooo a nevím jestli jsem je špatně zavřela nebo Terinka byla tak šikovná prostě se dostala z klece a já si sice jen na necelou hodku odběhla (a poprvé za celou dobu co je mám jsem nezavřela dveře od pokoje

) a Terinka měla možnost zkusit nemožné

.Když jsem přišla domu a zjisitla to tak mě polil pot. Kromě toho jsme měli už postavený stromeček a dárky pod ním

nestalo se nic ani Terezce ani stromečku a Nelča na mě koukala z pelíšku - jakože "já nic, já muzikant "

a Terezka vyběhla z podgauče v pokoji. Zajímalo by mě zda si to tam prošla a co se dělo ale to ví jen ona

.