Tak par novinek
Nerozeznam Wan a Xavy
obe dokonale vybelily, coz jsem u Wan teda necekala a tak kdyz nekde vidim jen zadek, tak nevim na prvni pohled, ktera to je
Uz jsou skoro vsichni presrsteni a pribiraji o 106
Darchien tak konecne nevypada jako vopelichana slepice, ale jako krasny angoracek
a Hapu ackoli pulangora ma chlupy delsi nez Dar
Tara ma uz nejspis rovne kilo - minuly tyden mela 980g - coz nechapu, kam se to do toho jejiho malyho telicka vleze
Silver a Flavio zacali prohanet i holky
takze kdyz v nedeli byli na navsteve Jana a Martin s fretulema, tak prohnali Kiki - i kdyz teda spis Kika je (teda jejich speky)
Utikala pred nima a oni ji nemohli chytit
Ani se nedivim, kdyz Flavio vypada jako by cekal 10 fretatek
Dappletka se o vikendu seznamila s moznym budoucim zenichem
kraaaasavec, jen teda to Luky u nas cele nejak prospal
stejne jako Alex a Kiki
(fotecky dodam)
A cernoty jsou uzasne!!
Ebony lovila mysky
se nam nastehovaly do baraku na zimu a tak si preznacovala SVE uzemi, kterym ji chodily.. Kupodivu, zatim nikde zadna mys
Ebony vetsinou po me vyjizdi - teda spis po cemkoli, co vleze do klece, ale Nera se necha vzit do ruky a nekousne
tak s ni uz to je na dobre ceste a doufam, ze zustane a ze i Eby bude v poho
Eby se udelala ted krasna maska na zimu a moc ji to slusi - vypada opravdu jako slecna
Obe jsou spolu v kleci a uz spolu i spi v pelisku - nebo se stridaji - jedna v hamce a druha v pelechu.
Kdyz je poustim, tak chvili koukaji a nevylezaji, ale nakonec jim to neda a vylezou a pak uz si jen hrajou a hrajou a hrajou a kvokaj
Eby se chytit neda, ale Nera ano
V sobotu mi zmizelo 5 fretek
Sla jsem kamaradce naproti na autobus a nechala je samotne behat. V sobotu jsem prestehovala nabytek v pokoji a tak nikam nemohou zalezt, akorat na jedno tesne mistecko, za klecema. Vratim se zpet a Leilani v pelechu a nikde nikdo - prohledam pokoj, vsechny postare, deky, dokonce supliky a Kaby, Hapu, Dar a Tara nikde
Nakonec jsem teda nakoukla za ta klece a oni tam byli vsichni nalisovani na sobe a chrapali
Kdyz jsem odtahla klec, abych se k nim dostala, tak z nich byla vylisovana krychlicka
Ebony
Nera