chjo chjo, tak vám nevím jestli mám fretky 4,5 roku a nebo 4,5 týdne
Žofka byla od malička klidná, nekousala, nekradla, neničila. Filip už o sobě dával vědět víc, ze začátku kousal dost, ale to se upravilo. ted bud spí, mazlí se a nebo je vzhůru. pokud je vzhůru, tak o sobě dává vědět trochu víc než Žofka, hlavně věčně poskuje. ale Bigi, to je děsný!
výkon z 0 na 100 během vteřiny.z obýváku vběhne do kuchyně, kde bez zpomalení vyskočí na židli, odrazí se na stůl a ze stolu na poličku kde vyhrabe a nebo alespon schodí (záleží na mojí rychlosti) kytku.po vyhnání běží spátky do obýváku, kde stejnou bleskovou rychlostí skočí na sedačku, vyběhne na její opěradlo, přeběhnete přes PC stůl kde smete všechno co jí stojí v cestě a cca metr plachtí na skřínku, kde opět vyhrabe a nebo schodí kytku a všechno co tam je.dalším jejím vážným postižením je kleptomanie, ukradne všechno co najde.nejvíc se ted zaměřila na kradení kýblu s cvrčkama, žel se jí ho daří i otevírat a tak já po večerech chodím a sbírám cvrčky na potkání, chudáci sousedi taky už je musí mít všude
ale jinak krade naprosto všechno...hadry, deky, hračky, lžičky, misky, kelímky, šroubováky, hřebeny... před třemi dny kámošce zmizla čtvrtka grilovanýho kuřete, dneska jsem to našla pod sedačkou, tedy vesměs už jen kosti no pak že proč se Filovi pod tou sedačkou tolik líbí
takže u nás už jedině všechno lepit ke stropu a návštěvy věci odkládají pouze na vlastní riziko
...no ono je na vlastní riziko jen sem vejít, ty slabší by mohlo ranit už při vstupu do předsíně kde má tera můj sklípkánek
takže asi tak... a jinak už má Bigi 720g a v jeji galerii na rajčeti nový fotky.