takže jsme tu zas
....čtyří oči v tý velký věci na Pipina zírali jak na zjevení..první kdo zareagoval na pohyb vetřelce,,,byl Zuzík....zapoměll i jak se leze z houpačky , tak se dolů na spod klece přímo zřítil...strčil čumák do mřížky ...a netrpělivě čekal co bude dál,,,Mno náš kubíček ten než se vzbudil z komatu,,,tak ani nového vetřelce v bytě nepostřech,,,:)
Je fakt, že jsme byla upozorněná co vše se může stát , když seznamujete smace se samcem...u nás se to stalo už asi ,jak pravidlo..v..seznamování jsem Pipina moc nešetřila....klec jsem otevřel,,,a zuzík se na něj vyřítil tak rychle , že Pipin zůstal stát jak opařený ani nemrk...Zuzík byl ale hodný nijak mu neublížil,, jen si ho očuchal,,a běhal za ním kam se pipin hnul....Kubíček to samý,,, ten si Pipina všim, když se omylem o Kubíčka otřel když prchal před Zuzíkem....a jak se do něj pustil přerkvapivě Kubíček tak začal i Zuzík,,,trochu pipinovi vysvětlovali pravidla co se smí a nesmí....
Ze začátku jsem měla trochu obavi,,,aby mu klucí opravdu neublížili, ale obavy byli zbytečné,,,ona po hodince Pipina byla plná míst¨nost,,,karta se obrátila,,,Kubíček už před Pipinem utíkal,,,a Zuzík se sním porád neustále válel,,,Pipin ječel jak veverka, ale zjistila jsem že je herečka,,porád provokuje Zuzíka,,,mnoo a je jasný že Zuzík si to líbit nedal a tak porád lítalo z rohu do rohu jedno velký černý pištící klubko
Takle to trvalo asi 4 hodiny...neunavný Pipin lítal jak pometlo..Kubíček před ním utek do peřin a Zuzík ho za nedlouho následoval...mnoo a že Pipin je prcek a nikam nevylez..tak hudík se držel stále při zemi
...
Mno netrvalo to dlouho a Pipin se naučil lézt na postel...raz.dva. ale problém na tom jediný byl, že začal pronásledovat i zbytek rodiny....mého přítele si moc nevšímal, jelikož jak ho jednou htěl ochutnat a zakous se mu do palce u nohy,,,tak spolu nemluvili,,jen vždy proběch , nufnul mu k noze a pelášil pryč...mou dceru nijak zvlášt neobtěžoval, ta se ho bála,,,Pipin byl opravdu první týde¨n děsnej tyran
Co se týká mě,, tak já jsme snad asi byla jediná,,co jsme ho brala takového jaký byl...pokousane ruce a prsty nevyjímaje,,,kousal dos do krve,, trhal pri každém kousnutí,,mnoo děs, zavírání do kelce nepomáhalo,,,,jediný co se dalo mu pochválit, že se od kluků naučil chodit na záchůdek poslušně a to pouze do klece...málo kdy chodil do venkovního,,,klec bere jako svůj domov...když jim jdu klec vyčistit tak běhá kolem ní a nechce mě tam oubec pustit syčí a kvoká..a na vysavač kdyby moch tak i štěká
......mno moc to rozepisuji tak to zjkkrátim...Klucí se seznámili skvěle....Pipina čeká říje,, tak snad se jejich chování nezmění....o všem bude informovati jak v deníčku tak na chatu....zatím všem páček azas někdy