Já na tebe neštěkám, jen ti říkám jak to je a myslím, že o tom, ztratit práci to není - jsou tu mezi námi na foru i tací, kteří momentálně svou práci obětují jen kvůli tomu, aby zachránili život své fretce, která měla umřít, ale riskli to a šli na operaci...
Což obdivuji!!!!A to je ten rozdíl mezi námi, já sem několikrát již pro nechtěné, týrané fretky s přítelem jela. Problematikou fretek, ketré se již nehodí se velice zajímám a proto mě tací, jako ty rozčílí...I když pořád lepší, když ho někomu věnuješ, než aby byl sám někde smutný. Každopádně, každý sme jiný, tys obětoval svého "mazlíčka", já bych zase obětovala tu mojí práci...
Protože mazlíček je někdo, kdo tě "nikdy" neopustí (když nepočítám smrt, narozdíl od nevděčných lidí!)
každopádně jsem ani jednou neřekla, že jsi špatný, jen jsem ti slušně dala najevo, že nesouhlasím s tím, co děláš a co je tvůj kámen úrazu, protože prostě když člověk chce, tak jde vše...Viz. Yasmin, Pavla Z. - která cestuje, má doma kočky, psa, a 6 fretek a neustále cestuje do zahraničí a taky se postará, jen záleží na tom, jak ten člověk moc chce...V živtě jsem toho zažila tolik, že růžové brýle sem odložila v době, kdy mi bylo asi 15 let
Od té doby se o sebe starám sama a vše co jsem chtěla, jsem zatím dotáhla do konce!!! Takže asi tak nějak...Ale to je fuk, ty postě máš svůj názor a ten je neomylný
A naopak, jsem velice ráda, že se má freťák dobře a je u lidí, kteří si ho konečně budou vážit a nebudou ho brát jako věc, kterou když se mi nehodí, někam šoupnou.