Fórum fretka.kom.cz

Fórum fretky.cz

Fórum pro chovatele fretek - spuštěno 27.12.2007

Nové české Sdružení chovatelů fretek www.schf.cz.

Právě je 22.Lis.2024 - 0:41
Registrovat | Pravidla | FAQ

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc,Hledáme nového Kamaráda a páníčka
OdeslatNapsal: 4.Bře.2009 - 15:30 
 E-mail   Moje galerie  Profil

To že se lidé odhlašují z výstavy a vymlouvají se na krizi to jejejich problém. Pokud vím on tu přímo o krizi nepsal..to jsem psala já.A dávala sjem to za příklad.navíc si myslím že pro fretáčka chce to nejlepší když to sem napsal a snaží se mu najíto domov tady mezi fretkařema kterým je takových fretáčků líto! pořád lepší než dát inzeráty a prodat ho prvnímu který se namane a nevšímat si toho co sním bude dál. :x Můj manžel taky tak musí dřít..taky nevím kdy ho z toho klepne ale není ted bohužel na výběr.Pokud mu to vyhovuje tak mu do jeho práce nemluvte..každému vyhovuje svoje práce akor když je tak spokojený...někdo jezdí za prací pryč a někdo ji dělá z domova v klidu.Pokud vím tak to vlákno bylo založeno s dobrým úmyslem a né aby pokaždé kdo jsem napíše že daruje a nebo někomu prodá fretku ho tady každý rozebíral proč to dělá a jak je moc špatný člověk.Pořád lepší než kdyby ji vypustil ven kde by umřela.Pořát je tam snaha mu najít nový domov...A když nám všem jde o dobro té fretky nebylo by lepší než pořád někoho buzerovat najít mu přece jen ten domov kde by bylo fretáčkovi dobře?,A mohl být znova štastný a věnoval by se mu někdo hodně??Myslím že bylo..Kdybych mohla a měla možnosti tak už mám více fretek..co čtu inzerátu ale bohužel.

OdeslatNapsal: 4.Bře.2009 - 15:48 
 E-mail   Moje galerie  Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Navis: vsak ja nepsala, ze to o te krizi pise on ;)

Obrázek

OdeslatNapsal: 4.Bře.2009 - 20:43 
  Moje galerie  Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Včera sa mi ozvali moji známi. Narodila sa im dcéra a lekári majú podozrenie na alergiu (ako inak...) ,kedže podla ich slov, ich fretka Caesar už koôli malej nemá takú voľnosť na akú bol zvyknutý ,rozhodli sa nájsť mu nového pána.

Jedná sa o 3 ročného nekastrovaného fretiaka, je veľký macko a maznoš, zaroven aj tato môjho Quilasa.

Chceli by osobu ktorá by mu dala lásku a čo najvačšiu volnost v byte. Súhlasia aj s kastraciou pokial, by to bola podmienka adopcie.

:!: Prosím zdržte sa komentáru , prečo ,načo, je aj iná možnosť atd. je zbytočne to rozoberať ,hlaste sa len záujemci, alebo zvedavci o fretiačokovi :!:

záznam : http://fretka.kom.cz/main/registr.php?fretka=543

Obrázek

Fotoalbum:
Obrázek

OdeslatNapsal: 4.Bře.2009 - 20:50 

jéé lidi, mamča by si jednoho chudáčka vzala,ale většinou kam voláme už je nemají a tady jsou dva,ale oba z tak daleka :( nejsem mobilní, nemám ani řidičák a tak kam si nedojedu vlakem tam se nedostanu :| snad najdou někoho kdo je bude mít rád...musí jim být smutno když putujou z domova :cry:

OdeslatNapsal: 4.Bře.2009 - 20:55 

Ach jo ten je úžasný! :D No zkusím se nějak poptat manži jestli by si troufl na druhou fretuli ale moc tomu nedávám :lol: se mě normálně zalíbil a jak! :oops: Hlavně at najde rychle nové majitele takový krásný fešák :D (ale stejně ho zkusím přemluvit :twisted: )

OdeslatNapsal: 4.Bře.2009 - 21:05 
  Moje galerie  Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Navis: čo ho ja poznám,ako sa správa k cudzím,tak úplne bezkonfliktne, je to zlatíčko. Ale je dosť rozmaznaný, ked som bola pripúštat a vliezol mi do vaku a ja som ho chytila za šiju a vytiahla (nieje na to zvyknutý ) tak krvička tiekla :lol:
Aj na výstave v Krakove ho vylúčili, lebo ho porodca chytil za šiju a už bolo, hrozne ho nasrali :lol:

Ale ked vieš, čo nemá rad, a nerobíš mu to naschval tak je to užasna fretka, proste Quilas je povahovo celý on :wink:

OdeslatNapsal: 7.Bře.2009 - 14:13 

Tak u nás je to boj.. :cry: :cry: manže nechce dovolit a tak jsem zapracovala na mojí mamce :oops: ta by si ho i vzala ale ona je zase toho nazoru že když chodí do prace a je sama (sice jen na 8 hodin) tak to zvířátko se samo doma nudí a je smutné a že by mu to nemohla udělat aby chudáček na ni čekal než dojde domů. :| Moje mamča je zase moc dobrosrdečná v těchno směrech.Manža na můj první dotaz dělal že neslyší na druhý se jen nadech a na třetí už jsem měla nachystané i fotky se na mě podíval a to stačilo.Potom dodal že můžu být ráda že je tu podzule :frown: :cry: :cry: .Když já jsem z něho úplně nemocná jak je úžasný(fretáček).Doufám že aspon už někoho mají protože by ho bylo škoda aby nemohl mít volnosti na jakou byl zvyklí.a já zatím budu pracovat na přemlouvání(třeba i jiného kdyby byl tento pryč) :D

OdeslatNapsal: 7.Bře.2009 - 18:59 
 E-mail   Moje galerie  ICQ  Profil

Navis já ukázala rovnou fotky a už ho máme doma.Tak snad se ti tobě podařía budete jako my.Už jsme tři.

OdeslatNapsal: 7.Bře.2009 - 21:07 

Jenže můj nereaguje na fotky :cry: :cry: On ani namá rád zvířata...prý nepatří do bytů a domů ale ven na zahradu a tam at si dělají co chtějí.Tak jsem rááda ze srdce když si s Podzulou hraje a řádí sní :D .

OdeslatNapsal: 7.Bře.2009 - 22:27 

Navis jen nedráždi hada bosou nohou :lol: :lol:

OdeslatNapsal: 7.Bře.2009 - 22:58 

petulevrtule napsal:
Navis jen nedráždi hada bosou nohou :lol: :lol:

Petuli jasně..dám si raději majzla.. :wink: :P :oops:

OdeslatNapsal: 19.Bře.2009 - 20:21 
 E-mail  ICQ  Profil

No tak lidi děkuji ,,zrovná od vás tady jsem čekal kapánek více pochopení,Nechtěl jsem pro káju nic špatného,ba naopak ,dával jsem pozor aby šel k někomu u koho by se měl krásně a nebyl by nijak omezovaný,to se mi povedlo Kája už je týden u nového pána má okolo sebe děti a dalšího freťáčka se kterým mu je moc fajn,prostě podařilo se nám najít krásný nový domov a jsem za to moc rád,, jen zde dávám info ,, pravděpodobně je to má poslední návštěva vašich stránek,,Ale jen jedno bych chtěl zanechat ,, PROSÍM ,tyto stránky máte moc fajn ,pro lidi a nové fretkaře vážně super ale myslím že když vás jako znalé někdo požádá o pomoc se vší slušností by chtěl najít dobrý nový domov,nevyčítejte mu to ,přišlo mi to dost špatný že jsem se tu jak trouba musel pořád obhajovat,místo abych hledal štěstí pro toho prcka,,Ale každopádně jsem moc rád že se nám to povedlo ,,já jsem s Kájou v kontaktu a jsem za to moc rád,,né každy ale musí mít takové štěstí ,,tak místo obviňování a kdo ví čeho všeho zkuste více pomáhat ,,, Jinak se tedy Moc Loučím za sebe i Káju a zesnulého Matýska ,,mějte se tu krásně a at se vám všem daří PAPA

OdeslatNapsal: 19.Bře.2009 - 22:18 

Fitmiky, promiň, ale prostě mi to nedá, jednou tvrdíš to a podruhé to...Je zajímavé, že tobě se s další fretkou nesnesl, ale u cizích ano...Prostě jednou tak a podruhé tak. Pokud si člověk vymýšlí, nedokážu mlčet... :?

OdeslatNapsal: 19.Bře.2009 - 22:53 

A ještě dodám, že jsem ráda, že freťák je snad někde, kde se bude mít dobře a konečně ho budou mít rádi a už si ho ponechají...

OdeslatNapsal: 19.Bře.2009 - 23:01 
 E-mail  ICQ  Profil

[b]petulevrtule[/b],,příjdeš mi kapánek zvláštní :shock: mezi Kájou a Matym to bylo taky super ,, prostě s novou samičkou to nevyšlo ,teď je zase se samečkem a klape jim to,vzpamatuj se prosím a čti pořádně,,,JÁ Káju nemučil,nedělal jsem mu níc zlého,,jen jsem mu našel něco nového kde se bude mít prostě krásně ,,a to se mi povedlo ,za to jsem prostě moc rád,,,,Asi to máš doma hodně v klidu a jednoduché,vše vidíš jednoduše a růžově, ale ne vše jde zkombinovat tak aby se ti to líbylo,se holka vzpamatuj ,jen tak o práci přijít nemůžu,všichni okolo mě hledají praci nebo se o ni bojí a já měl podle některých s prací končit?? Kdo by se o nás staral,zač bychom jedli,a žili ????, já se přišel prostě rozloučit a poděkovat vám všem a pomoc a kdo ví co vše, a ty zase štěkáš.Mě šlo o dobro Káji ,nechtěl jsem mu ublížit,nepustil jsem někde do lesa ,tak jak už jsem se s tím setkal a nedal jsem ho na nějakou fretčí farmu na maso ,nebo prvnímu pochybnému zájemci,,,tak nechápu co ti pořád vadí ???? Více v následnujícim odstavci :frown:

Naposledy upravil fitmiky dne 20.Bře.2009 - 1:30, celkově upraveno 4

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další