Ahojda. Tak to tady pročítám a prosila bych taky radu. Ono oddělit dvě fretky od sebe by ještě šlo, ale jak mám seznám dvě a dvě? 4tyři to už je pěkné maso a pokud by došlo k pranici, což by asi došlo tak nevím nevím
. Ze strany Kryšpína a Kačky problém nevidím, protože ty se ani na srazech neperou, teda krom Kryšpína, když byl v říjí,ale už je kastrovaný. Kača by se s každým kamarádila. Problém jsou holky, kterým je 5 a jsou obě kastrované, sestry, a jen Bára viděla jednou řijného samce, když se pářili. Na srazu kde jsme je vzali, Bára napadala každou fretku, samce, samice, mláďata a řvala jak tur. Zkoušeli jsme i ať na sebe nevidí, aby v sobě neměly oporu, ale nic. Sára naproti tomu se mi zdá, že řve ze strachu. Nenapadá hned, jako Bára. Ale ječí, už když vidí blížící se fretku. Jinak doma jsou pouštění na střídačku, tedy Bára a Sára, pak Kača a Kryšpín. Sára s Kačou na sebe semtam kvoknou, to samé Kryšpín a Bára. Bára Kaču chtěla přetáhnout i přes mříže, a pořád se přes ně snaží kousat, to už i Kača na ní přestala kvokat.A Bára ke Kryšpínovi je taková neutrální, takže nevím. Zatím ne´mám odvahu je pustit k sobě. Protože jsme zkoušely pustit holky všechny tři (Kryšpín byl v říji a ještě nekastrovaný) a Bára hned napadla Kaču a byla mela!
Zkusím vyměnit ty pelíšky jak se tady píše. Taky mě napadlo chodit venčit Sáru a Báru zvlášť. Tj . Kača, Kryšpín a Sára, nebo Kača, Kryšpín a Bára. Tak díky předem za rady