khaki napsal:
Taky přihodím trošku do mlejna (doufám, že se na mě nesesypete, jaký jsem čuně).
My kupujeme nějaký Cat´s best Öko plus červený obal (hrudkuje). 10 litrů stojí 230,-. Je to na bázi rostlinné vlákniny a hrudkuje to bezvadně. Hovínka a hrudky vybírám každý den. Záchůdek vysypávám a umývám (to je trgédie) jednou za měsíc. Skoro se stydím, jaké jsem čuně a už to slyším, jak určitě svůj vlastní záchod myju častěji... jen pro úplnost, svůj myju jednou týdně a stačí to. Je nás na něj 5.
(Peťulevrtule jde určitě do vrtule )Jinak čistota je půl zdraví, ale špína je zdraví celé
. Když jsem byla malá, tak jsem (prý, já si to nepamatuju) jedla slepičince. FŮŮŮŮŮJ! Ale taky žiju a můj imunitní systém funguje na jedničku! Opica sice hovínka nejí, ale taky je zdravá. Hlavně, že se máme hezky, jak tu hnijem ve špíně
. Čistotě zdar!
Mě to je fuk...dělej si co chceš, je to tvůj domov a tvá fretka...Já mám doma čisto a moje zvířátka jsou zdravá...netrpí roupy, červy a jinými věcmi, které se nedostatkem hygieny objevují
Tudíž pokud přijde návštěva nemusím se stydět, i kdyžby přišla o 12 v noci nějaká nečekaná...Každý máme svůj systém a každý dělá věci po svém...A nemusím děti hnát každou chvíli, aby si myli ruce po tom, co sáhnou na naše fretky
Každopádně čim častěji wc opláchneš vodou, tím méně je cítit a tím by se předešlo nadávání a zbytečnému odstranění pachových žlázek u tvé fretky
jenže vlastně ona kdyby si prdla, tak ty by ses musela jít vlastně koupat...