tak som bol u veterinára, niečo už o tom počul a čítal, ale na SK sa zatial skúsenosti s hormonálnym implantátom neobjavili. Dohodli sme sa, že sa pokúsi nájsť nejaké info on a že ja skúsim nájsť nejaký odbornejší materiál aj ja prostredníctvom Vás - skúsenejších chovatelov a ako tak čítam príspevky napr. od Cipíska, tak asi aj veterinára. Preto ak Vás možem velmi pekne požiadať, ak sa Vám objavil materiál na túto tému, nejaká štúdia, testy, informácie (kludne aj v angličtine, nemčine ...) posuniete ich sem? Ak sú výsledky a skúsenosti s týmto produktom dobré, je škoda nedať chovatelom na výber aj túto možnosť, navyše ak by toto nezaťažovalo organizmus našich miláškov
zatial moja Daisy nedostala ukončovačku, čaká sa ešte týždeň (bude to potom mesiac). a dalej sa potom uvidí podla informácií, ktoré sa zozbierajú. Dosť ho zaujalo, že sa jedná o produkt, ktorý sa používa u psov, ale samozrejme si takto bez dalších informácií nedovolil dať zamietavú, ani kladnú odpoved.
Možno by bol dobrý aj kontakt na veterinu, kde už toto používajú - napr. to Brno, ktoré sa tu spomínalo. Alebo na veterinára, ktorý sa venuje fretkám a ich chorobám. Skúsil by som týchto ludí aspoň skontaktovať.
U nás som bol u MVDr. Nemca z kliniky Bennett, ktorý je u nás dosť známy ako odborník na fretky.
Ďakujem