To jsem ráda že to s Lórinkou dobře dopadlo, hodně štěstí
Nevím jestli se to hodí sem nebo jinam, ale chtěla bych se zeptat na naši Tinušku. V únoru měla první říji, byli jsme na víkend u freťáčka, všechno proběhlo dobře a Tiny začala hezky tlousnout. Místo malých ale měla falešku, celý duben se starala o mě, pořád mě chtěla mít umytou v pelíšku a chudinka šílela hrůzou když jsem se nechtěla vejít do šuplíku na ponošky a dělala cokoli co mi mohlo ublížit (puštěná voda v umyvadle, vaření, ťukání příborů, žehlení...) Za nějakou dobu ji to naštěstí začalo přecházet, ale přešla plynule do druhé říje a začala se věnovat zase příteli. Už jsme ji nechtěli zatěžovat a zatmívali jsme jí jak to šlo, byla už chudinka celá vyhublá, nechtěla moc jít a odmítala i žloutek a masíčko, pořád spala a už jsem o ni měla dost strach. Naštěstí ji to po čtrnácti dnech přešlo, už má po říji, přibrala, je zase krásná a začala si po dlouhé době hrát. Před týdnem nás ale začala zase zuřivě čistit, upravuje si pelíšek mezi ponožkami a zase z ní začíná být starostlivá máma. Nechce být v kleci a dobývá se ven, ráno mě kousla jak jsem šla do sprchy a je klidná jen když ji máme v náručí.
Chci se zeptat jestli je to normální mít dvakrát falešnou březost hned po sobě a jestli se jí nedá nějak pomoci, aby byla zase šťastná, v pohodě a byla ten náš malý rozpustilý loupežníček. Říkala jsem si že ji to přejde samo, ale teď je to každý den horší, příjde mi že se v tom plácá pořád dokola a je mi jí líto. Dík moc