Dlouho jsme se nehlásili, takže musíme napravit to, co jsme zanedbali
Celkem se u nás nic nezměnilo ve stavu fretek (Toňulka je malje muchlal a Terez velká kousavka) ale přibyla nám další zvířátka.
Nejprve dvě potkaní sestřičky Bahari a Bahati a nedávno ještě malá Mumbaií
Příloha:
SS853360.JPG [ 213.98 KIB | Zobrazeno 1505 krát ]
Naštěstí se oba živočišné druhy nemohou společně setkat na jednom místě, takže vyjádření tchořenek k tomuto přírůstku nemám
Oběma holčičkám krásně zarostly jizvy po kastraci. Z Toňulky se stal opět "drak" jako za mlada. Při pobýhání po pokoji skáče jako koza, loví mě a trhá (ale stále s citem a nikdy ne do krve).
Terezka se také vrátila do předoperačního stavu a loví mě natvrdo, takže při venčení princezny volím jednoduchou variantu a to boty
Připadám si sice jako úchyl, ale je to jistejší. Tak nějak se smiřuju s tím, že Terez mě toleruje ve stejné místnosti, s pomocí Malt-softky na sebe nechá sahat, ostříhat si drápky, přenést, ale bez ní nikoliv. Třeba až z ní bude babička, přijde mazlení na chuť
Momentálně pouštím tchořenky společně-odděleně, tj vypuštění je společné, následuje asi 15min hry, honění a dovádění a pak boj o přežití. Takže zavřu jednu nebo druhou, počkám až se první slečna vyběhá a holky vyměním
Toňulka
Příloha:
SS853319.JPG [ 222.89 KIB | Zobrazeno 1507 krát ]
a Terezka
Příloha:
SS853225.JPG [ 246.13 KIB | Zobrazeno 1516 krát ]
nejaktuálnější událost u nás jsou blechy
Ty domů přišli na psu a při koupání byla jedna mrtvá nalezena aj Toníkovi. terez bohužel vykoupat nemůžu, ale dostali jsme na veterině nějakou "vodičku" kterou naředíme do rozprašovače a vystříkáme obydlí oběma.