Tak, už jsou výsledky ... jedná se o vaječníkovou tkáň ... testy na estrogen byly pozitivní ... takže na výběr byly dvě možnosti, buď operace a nebo implantování speciálního "čipu, válečku" pod kůži, kterej bude pomáhat (asi uvolňovat nějaký hormony) ... ten čip se musí implantovat každých půl roku a stojí 1500
- no ale na operaci jsem jí vzhledem k jejímu věku a stavu dát nechtěl a bylo mi to i doporučeno, že čip bude lepší, takže jsem zvolil čip ... peněz je to dost a celkem už to bylo dost, ale nedá se nic dělat, hlavně aby jí to pomohlo ... jinak dále bude mít ledvinnou dietu, která se prý v ČR neprodává, takže asi bude jíst speciální kočičí konzervy ... neznáte nějaké krmivo pro ledvinnou dietu speciálně pro fretky? Objednání ze zahraničí (USA) neni absolutně problém, mám s tím výborné zkušenosti ... takže bych koupil přímo pro fretky, kdybych věděl co ...
Jinak chtěl jsem se zeptat na srovnání cen, předem řikam, že je mi jasný, že VETové jsou drahý všude a chápu to, jenom chci mít nějaký srovnání ...
- První prohlídka a diagnóza, zavedení fretečky do systému: 435 Kč
- RTG, sono, přispání fretečky, odběr srsti, kůže, krve a zjištění výsledků: 1720 Kč
- Výsledky estrogenů: cca 500 Kč
- zavedení "čipu" 1500 Kč + asi něco za práci předpokládam
podle mého je to v celku dobrá cena. držíme palečky ať už je jí lépe..