Vážení, připojuji se do diskuze. U PPL a DPD - tyto společnosti se nyní spojili, pracuje můj taťka. Ráda vysvětlím jak to tam chodí - to DEPO, jak píše Pejan, se používá v krajní nouzi - musel to být fakt líný řidič, jelikož pokud je auto od těchto společností někam vyexpedováno, tak za každý přivezený balík zpět, který ráno naložil, se řidiči strhávají peníze. Pokud celé auto vyloží, dostane "odměnu" a za každý další balík, který po cestě sebere a doveze zpět do DEPA na expedici někam jinam, dostane další peníze k výplatě (a to věřte, že to jsou opravdu slušné peníze). Můj taťka si každý den svědomitě cestu plánuje a den předtím se informuje, co cca poveze. Tudíž každý řidič (pokud nezaskakuje) jezdí stále tutéž cestu a tak si to krásně naplánuje, obvolá si lidi, kterým to má vézt a časově si to sladí. Což je super. S tím, jak se s balíky zachází, na to nadává i sám taťka, protože většina těch, co to překládají v DEPU a třídí to, na ty věci dost kašlou, i když v UL DEPU se to nyní dost prý zlepšilo. Jde jen o to, mít stále zaměstnance...
A Česká Pošta??? To nekomentuju, jak píšete...Nezvoní...Jsem si dokonce byla taky stěžovat, protože tady na vesnici taky automaticky házeli papíry a čau. Takže když jsem jednou čekala na balík z O2 (modem), čekala jsem kvůli tomu doma, protože jsme to nutně potřebovali zapojit, holka nezazvonila a já je viděla hnedka odjíždět. A to si vemte, že tu máme na vesnici poštu otevřenou od 8:00-9:00 a potom od 14:00-do 16:00. Vím, že tam na poště ale jsou, takže sem tam hnedka letěla a bouchala na dvěře jak dvá, ať jí koukaj okamžitě zavolat a co si to dovoluje, že nezvoní...Tak se musela vrátit a balík mi dovézt - než sem se dobouchal, odjela asi 10 km pryč (a než se jí dovolali a vynadali jí...) Od té doby tu na nás troubí z dálky a zvoní jak o život...Ale minule jsem viděla, jak tady dole na sousedy ani nezazvonila a šoupla jim zas lístek jen do schránky...Takže pořád stejný...Zavedla bych jim výplaty stejně jakou u PPL(DPD) to by se holky a klci z České Pošty činili...