čiki:jo já jsem potom psala že jsem si všimla...ale i tak toho papání bylo strašně málo..já když si vezmu naši zuzanku tak jako mládě jedla právě hodně...to co jsi popisovala je pěkně málo...
No ono to že jsi z Brna neznamená, že ti veti jsou kapacity. Můžou bejt super pro psy a kočky, ale fretku by ti mohl v pohodě zabít, když ji bude porovnávat s kočkou...
Tady máš z jiného fora nějaké ozkoušené veterináře, třeba se ti to bude hodit...a pokud už k někomu z nich chodíš, aspoń budeš vědět, kam můžeš,kdyby coby..
)
Klinika Gabrid, ul. Rumiště, MVDr. Šimeková - klasická dobře vybavená klinika. Chodíme tam ve vážnějších případech. Paní doktorka Šimeková je velmi milá, působí klidným dojmem, zvířátka ji docela milují, jenom jsem u ní byla za zloducha, když jsem odstavovala první freťata v šesti týdnech. Prý by je nechala doma ještě tak 2 týdny. Ordinační hodiny taky fajn: po-pá 9:00 - 19:00, so,ne 9:00-14:00 Vídkendy bez pohotovostních příplatků.
tel. 543 255 740
MVDr. Jedličková, Slatina, ul. Lučiny 1:
Velmi skromně vybavená ordinace, nicméně paní doktorka milá, šikovná, velmi levná, ale nemůžu proti ní říct jediného křivého slova. Už léta léčí naši zvěř s úspěchem. Jedná-li se o něco náročnějšího, odkáže raději na vybavenější kliniku. U nás prováděla bez problémů kastrace koček, fretek, očkování, vyšetření trusu, oušek, hormonální ukončení říje, vše OK! Ordinační hodiny pouze všední dny:
po,st,pá 9-12 13:30-18
út,čt 16:30-19
tel. 548 217 603
Rozhodně jděte k Dr.Fialovi z Brna-Bystrce.Skvělý odborník i člověk,který poradí,pomůže a netahá z chovatelů peníze.
ABClinic.
http://www.veterinabrno.czna VFU Brno jsou na fretky výborní MVDr, Jelkl ml. a MVDr. Hauptman
- jsou to vetové ozkoušeni samotnými chovateli, snad už bude fretičce dobře a držím jí palečky...