Ahojte
chci se podělit o pár zážitků z mého života s tou naší malou potvůrkou.Hrozně rychle roste...vyvádí takové kravinky...řádí...je to prostě puverťačka
Vše to začalo tím,že jsem se dívala na Ordina v Růžové zahradě a jedna paní tam příšla s fretákem..krásně ji ležel na rukách a já se hned zamilovala!ještě ten den jsem našla vhodou paní,která očekávala malé přírůstky za měsíc,takže v květnu.Byla jsem z toho unešená,seděla jsem denně u počítače a hledala informace,pořád s tím otravovala naše,říkala jim zajímavosti a když už se ty malé trdla narodily,myslela jsem,že se nedočkám!Našim jsem už lezla na nervy tím,jak moc se těším.Když se mrňata začala vybarvovat,vybrala jsem si šampaň holčičku a v hned na začátku července sem si pro ni jela k Frýdku Místku.Po cestě domů,jsme v autě měli pořád otevřená okna,protože to byl opravdu smrádeček a jelikož je to naše první fretule,nebyli jsme zvyklí.Bála jsem se,že bude nějak smutná a plakat,když dojedeme,ale nic z toho se neudálo.Ještě ten večer jsme si hrály
uvládly jsme chození na záchodek,očkování,dokonce jsem ji i naučila na jméno:)
Ted je Lady necelých 5 měsíců a vyvádí teda neskutečné fretčíkusy...to,že má záchod v kleci a ještě u mě v pokoji,ji vůbec netankuje...při tom jsme to ještě před měsícem zvládaly...to že nesmí lozit na sedačku a následně na poličku,taky už zase neví..ted se naučila sama si otevřít klec,takže jak naši přisli z práce,byla doma spoušť!!Ale Lady přežila a zlobí dál
zlobí a tatkovi pořád smrdí
co nadělá
budu se snažit tady přidávat příspěvky vždy,když něco vyvede
trdlo naše!