zdravím...fretkaře i ostaní zájemce o ty roztomilé smradlavé ,kousající tchořivé kuličky
Tak náš milovanej Kubíček se zase probral k životu....včera na večer jsem ho vykoupala,smradocha jednoho
...koupání se mu ale oubec nelíbilo, sprcha je jeho nepřítel, šampon mu děsně smrdí nejspíš
No to že jsem ho oubec si dovolila vyndat z pelechu a nacpat do vany, kde byla nějaká průhledná, mokrá tekutina bez vůně,,noo děsný....hned hledal cestu jak z toho ven, ale mé ruce mu v tom okamžitě zabránily.kvo kvo kvo ...ješíííšš a už je to tady,,ten hnusnej žlutej smradlavej šampon na mě bude plácat,,a sahat na mě a patlat mi to po těle bléééé.....tak už to na mě matlá, mé házení ze tsrany na stranu jen abych uniknul tem věcí jako jsou ty ruce . bylo zbytečné, šampon jsme měl všude i na fouskách, jelikož se mi panička snažila odstranit z kůže na čumáku,, ty ošklivé černé tečky co mě tak svedily....uf uf už mě přestala masírovat a zase bere do ruky tu hnusnou stříkací věc a asi s emě snaží utopit bo co, jelikož tu pruhlednou tekutinu bez vůně mám zase všude,,blééé......a už se blíží konec.....pruhledná tekutina přestal stříkat a ted mě panička chce asi zmuchlat do kuličky bo co
,,zas mě mašká jak citron...a že se tak asi tvářim..mnooo už je to zamnou hurááá už mě něčím přikrývá,,juu to je ta věc kterou mě bude asi zase pár minut dřít jak koberec, ale má smulu..už už už se ji deru z tech věcí, který má 10 prsů ven..a juuuupíííjeeejjj hurááá pod postel ..noo to je báájoooo.kvo kvo kvo kvo ..zachvilku budu suchej a tý paničce všechno ted za trest umáčim,,,a jupíí i do peřin
...ááááá už mě zas nahání, utíkám co mi tlapičky stačí, ale panička mi nadbýhá a chytá mě v letu ,při pokusu skočit na postel
...a u mě zase muchlá.....jééé už si říkám co mě čeká
..bere do ruky nějakou hranatou věc..otvírá to, ju a to bude asi nějaká odměna za mou poslušnost při koupání
...néé otvírá mi oko,,a ploš
....uf au letí mi do oka nějaká kapice,,...zavíram ošíško,,a jujdááá ono se dá přez to koukat.....už mě pouští zas na zem,,a já lítam jak pošuk
...a slyším jak na mě volá a já si říkám noo to víš že joo prdlajs,,,ale zažmourám ošíškama a ta věc kterou drží je mi známá..nuf nuf,,nam nam jupíí konečně něco dobrého,,multivit, pasta
Trest který si na mě Kubíček po půl hodinky vymysel jsme myslela že se obalim nějakým pletivem
..když se vysušil a pochlubil se Zuzíkovi přez klec jakej je zase fešák,,,už se na mě řítil....a začal mě zas nahánet do kutlochu,,,kousal mě do ruky a do prstu u nohou tahal mě za nohavice,,,,nooo musela jsem mu vysvětlit že samička nejsem pro něj,,že jsem ta paní co ho rozmazluje pamlskama a občas ho potrápí,,,noo nic má slova nezabrala tak jsem se chvilku nechávala okousavat, ale jak jsem se zvedla, že pujdu něco udělat už zas mi vysel na nohavici......Naš milovaný spáč se probudil a zas začíná řádit....asi jsem ho koupala v živé vodě bo co asi hahahaah
Noo tak to je asi zatim vše......půjdu dělat zas samičku nachvilku:)....ahojky všem a pozdrav všem fretáčkům a fretulkám