Fórum fretka.kom.cz

Fórum fretky.cz

Fórum pro chovatele fretek - spuštěno 27.12.2007

Nové české Sdružení chovatelů fretek www.schf.cz.

Právě je 15.Lis.2024 - 12:36
Registrovat | Pravidla | FAQ

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 98 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Je hubená
OdeslatNapsal: 7.Črc.2008 - 20:16 
 E-mail   Moje galerie  Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

yasmin napsal:
boža napsal:
a s čím nesouhlasíš? co říkám špatně? třeba se mejlím , jen nevím co máš na mysli, ověřím si to.

Boza sorry ja to napsala blbe, chtela jsem rict, ze mas pravdu v tom, ze to co je tam psano je opravdu cele spatne..

Ke zbytku se snad ani vyjadrovat neda.. myslim si, ze mouchy tu ma kazdej a kazdymu na jinych neco vadi - jen obcas se nekteri moc soustredi na to, ze jim neco na cloveku leze na nervy a hledaji kazdou skulinku kde mu to natrit.. Ale myslim, ze tohle muzeme opravdu nechat na jinych forech ;) 8)

Obrázek

OdeslatNapsal: 8.Črc.2008 - 8:09 
 E-mail  Zobrazit autorovy stránky  Profil

Naposledy se k tomu vrátím,
kdo mne zná dýl, a to jsi ty taky, ví, že když vidím blbost,tak se dycky proti ní ohradím. A je úplně jedno, kdo tu blbost tvrdí, to víte taky. Pustím se klidně i do svých dobrých známých. Někdo to ale neunese,to je pravda. Já kritiku snáším docela dobře, a i své články podle kritiky opravuji, když si ověřím že jsem napsala krávovinu, jestliže s tím má jiný problém, je mi docela fuk.
Když by tento článek o granulích měl napsaný na svých stránkách kdokoli jiný,napíšu mu úplně stejnou reakci. A to ty víš taky :o)) Takže žádné sympatie a antipatie v tomto u mne nehrají roli. Jestliže někdo blbostí napíše víc,tak se to hold ode mne dozví víckrát, a důvod je stejný, pořád stejný. Není to ode mne útok na osobu, ale napravování špatných informací, zde jsem se jen pokusila ještě zdůvodnit, proč to dělám, páč vím, že kamcul. to všechno bere osobně a myslí si že ji nenávidím a jánevím co ještě. No to je ale těžký omyl.

OdeslatNapsal: 8.Črc.2008 - 8:24 
 E-mail  Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

boža: Omyl?? Nebudu tady vypisovat reakce na předání Vikyho...atd. atd. takže takovej omyl to nebude..

OdeslatNapsal: 17.Črc.2008 - 11:17 

Tak my jsme přešli po tom co jsme donesli Kryšpínka na Totally ferett, předtím jsem Kaču krmila proplankama pro koťátka a byla jsem s němi spokojená, Kača má svou váhu 1100g což si myslím je na samičku celkem dost, tak nevím jestli to je granulemi, dostávají i syrové kuřecí(pouze spařené, nevařené) atd.. Tak uvidíme jak vyroste prcek na feretkách :lol:

OdeslatNapsal: 17.Črc.2008 - 12:01 
 E-mail  Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Nona : no 1100g je docela dost na samičku, ale nezoufej, taky mám doma takového "macka" krmíme taky totally ferret... zase třeba jenny, druhá samička, má tak s bídou asi okolo 650g? Je strašně lehoučká, drobňoučká... no a na zimu jak budou nabírat... to bude :-) Zuzana bude těžší než naši kluci :D

OdeslatNapsal: 17.Črc.2008 - 15:32 

ja si myslim, ze samicka by to jedno kilo mit urcite mela, ale jsou holt i takove male, stejne jako samecci proste normal je dve kila, ale jsou i mensi.. No a pak jsou i macci coz je u holek nad 1,25kg a u kluku nad 2,3kg :)
Takze 1,1 nepovazuju osobne za macka, ale spravnou samicku 8)

Obrázek

OdeslatNapsal: 17.Črc.2008 - 16:44 
Site Admin

Já si myslím že ideální váha samičky je v rozmezí 800 - 1200 g a u samečků v rozmezí 1600 - 2100 g. Pod jsou menší nad větší :)

1100 g u samičky je krásná váha :wink: :)

První zimu mají holky i kluci váhu největší a pak už to obvykle bývá méně a stejně, nebo méně a méně. Ale zatím jsem nevypozorovala, že by druhou zimu měly fretky stejnou váhu jako tu první.

méně a stejně - je myšleno tak, že druhou zimu už mají méně a potom další zimy se váhově drží určitého rozmezí léto-zima.

anebo

méně a méně - je myšleno tak, že druhou zimu mají méně, a pak s dalšími zimami se váha pomalu snižuje.

OdeslatNapsal: 17.Črc.2008 - 16:51 

no napsala jsi to mnohem lepe :lol: s tim presne souhlasim - prvni zimu mivaji fretky nejvic :)

Obrázek

OdeslatNapsal: 17.Črc.2008 - 22:56 
 E-mail   Moje galerie  Zobrazit autorovy stránky  Profil

Naše samička váží 650g a ať dělám co dělám, nenabere ani kousek :roll: Takže jsem živým důkazem, že malinkatý samičky existujou :)

http://www.potkanky.websnadno.cz

OdeslatNapsal: 17.Črc.2008 - 22:59 
 E-mail   Moje galerie  Profil

Tak naše Bertie má 4 měsíce a váží 750 :lol: a Fluffy má 9 týdnů a váží 470 :lol:

OdeslatNapsal: 21.Črc.2008 - 15:20 
 E-mail  ICQ  Profil

Čikitce bude za pět dnů rok a taky má 750 :o Je to malá nudlička,ale žere jako kobylka! :lol:

OdeslatNapsal: 21.Črc.2008 - 15:23 
 E-mail   Moje galerie  Profil

Katynko, ono je to docela fuk, pokud se normálně vyvíjí, papá, vylučuje, haraje si a je spokojená. Prostě bude menší, ale Tvůj mazel na 100%. Lidi taky nejsou stejní, někdo velký, někdo malý, někdo hubený a někdo při těle - a vidíš, aspoň je na co koukat :P

OdeslatNapsal: 23.Črc.2008 - 19:28 

Presne tak.. Yuminka byla taky 500gramovy drobecek, ale lumparnama vydala za dva ;)
Fretka ma byt hlavne zdrava a ma na ni byt videt, ze nestrada - pokud moc koukaji kosticky a je viditelne nezdrava, tak je jedno, jestli ma 600g - protoze proste asi neni neco v poradku. A pritom muze vaziv vic nez kdejaka jina ve skvele kondici 8)

Obrázek

OdeslatNapsal: 24.Črc.2008 - 14:03 
 E-mail  ICQ  Profil

Já si taky myslím,že je jedno jestli má třičtvrtě kila nebo kilo a půl... když je zdravá. A to si myslím,že je. Papká řádně,skotačí...je happy. :mrgreen: Vůbec mi nevadí,že je menší... právě naopak. A jí to asi taky nevadí...všude proleze,schová se i do nejmenších místeček a troufne si i na našeho psa,kterej má 40 kg - normálně ho prostě přepere! :lol:

OdeslatNapsal: 14.Srp.2008 - 11:45 
 E-mail  Profil

Četla jsem si tady problém od šmačky a jak zjišťuji,tak mám ten samý. Mám dva fretčí kluky a jeden je hubený a ne a ne přibrat. Žrádlo dostávají stejně. Nemocný určitě není, protože je to pěkný divočák. Možná je to taky tím, že byl nejmenší z vrhu. Ale to netuším. Nejraději mají Kitekat. Vím, že to není zrovna nejvhodnější, ale bohužel oni nic jiného nesežerou. Já vydělávám, takže na nich nešetřím. Už jsem zkoušela spoustu jiných věcí a samozřejmě taky fretčí žrádlo. Ale vždycky to končí stejně, buď to spapají naši pejsci nebo kočičky. Protože mí dva rošťáci to prostě baštit nebudou. Co s tím mám dělat?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 98 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další