Náš pubertální freťák nám v něstřežené chvílí počůral prodlužovačku, právě před chvílí to začalo jiskřit a asi nám rozbil počítač... a je mu to úplně fuk... chrápe mi na klíně a vůbec se ho to netýká!!! A teď k věci...
Na záchodek chodí jenom když se nikdo nedívá, když se náhodou nějaký ten dvounožec kouká, tak jde kamkoliv jinam (před záchodek, pod stůl, doprostřed místnosti...) jen ne do toho spropadeného záchodku (fuj, že?). Úplně všude všechno značkuje a když ne močí, tak aspoň se celej otře... Třeba do plnýho koše čistýho prádla, který čeká jenom na vyžehlení...
Smrdí jako prase a vůbec... Kdybych ho tak neměla ráda, tak ho za ty dnešní zlobotiny asi zabiju... Ale je to náš chlupáč, takže všechny jeho výmysly tiše přetrpíme či nahlas přesmějeme...
Jinak ani teď ani předtím nekouše, to je alespoň pozitivní. Samičku nám tahá taky, ale Chicky (samička) je v říji a dle doktora je Fredy plně schopen, takže to jsem docela zvědavá, páč ji tahá už tři dny a nic
A, právě ke mně dolehly nejnovější zprávy, fretka nám načůráním do prodlužky odrovnala jeden disk...
Uvedu dnešní skóre:
Harddisk - 1300,- (výprodej Alza, jinak 2500,-)
Celé balení pytlů do odpadků - 100,-
Čtvrtina balení hlíny (která byla třeba k znovuobnovení flóry) - 20,-
Jedna prodlužovačka s předpěťovou ochranou - 560,-
Špunt k vaně - 10,-
Sečteno a podtrženo: necelé dva tisíce korun
Fretka v domácnosti, ten jeho (jejich) obličejík když něco provedou a dělají jako že to musel být určitě někdo úplně jiný? K nezaplacení...