Tak mame kastraci starsiho fretaka za sebou. Jeli jsme na tu veterinu,kterou doporucila Yasmin k pani Chylikove. Byl to trosku zvlastni pristup privezt fretaka v 8 rano a nechat ho tam do odpoledne,nez pani doktorka prijede a mit ho doma pomalu az v 20hod...Jsem zvykla od psu,ze na veterinu prijede v danej termin,pes se odoperuje a pak si ho hned odvazim. Nevim proc to tady bylo takhle,ale mozna jen chteli,aby pred operaci vyhladovel a "vyziznil",aby se po narkoze neudusil zvratky (muze fretka zvracet?). No kazdopadne jsem jinak s pristupem moc spokojena. Pani doktorka byla moc mila. Rana je bez stehu. Jsou to dve male ranky,skoro nepatrne, sit pry neni treba. Vcera na veterine z toho jeste teklo krevni barvivo nebo jak se tomu rika. Stinky byl pod praskama na bolest a celkove jeste oblblej. Sice se mi snazil davat pusinky,ale celej vecer prospal a nebo se klepal. Pani doktorka rikala,ze mame ranu 2x denne kontrolovat a mackat,jestli z toho netece hnis. Rano bylo vse v poradku,ale ted jsem si vsimla,ze nad mistem kde puvodne byla varala ma neco tvrdeho a jen na jedne strane a nad a pod varlaty ma krevni podlitinu. Mate nekdo zkusenosti s kastraci samce? Nevim treba to takhle pracuje ta rana normalne,ale bojim se. Pani doktorka bude az ve 14hod.,tak se zatim snazim optat tady,aby jste me trosicku uklidnili. A jeste co bylo zajimave. Stinky behal po pokoji, ja si sla pro piti. Kdyz jsem se vratila,tak ke me radostne bezel a zacal mi lizat ruce (na nic sem nesahla) a pak se zakousl jako nikdy. Normalka nekouse a jen vyjimecne v riji me chyti a snazi se me vtahnout do pelechu a premluvit k nejakym nemravnostem
...ale co me prekvapilo byla sila a razance jakou do toho kousance dal. Ze by to byla pomsta za kastraci?
Vubec jsem ho nemohla vypacit...nebo si myslite,ze by to jeste mohl byt projev rije a on me proste chnapl trosku razantneji? Ja se jen bojim,aby ho to treba nejak moc nebolelo a on se mi to treba nesnazil dat takhle najevo
...se o nej hrozne bojim